Τι μέτρα ασφάλειας να πάρουμε απέναντι σε κλοπές και διαρρήξεις
Μέτρα προστασίας εναντίον διαρρήξεων και κλοπών
25 Δεκεμβρίου 2018
Μην προκαλείς την κλοπή από το αυτοκίνητο σου - tips
Συμβουλές για τις κλοπές οχημάτων
13 Φεβρουαρίου 2019

Είχαμε την χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στην ISE 2019.

Η Integrated Systems Europe 2019 είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για την ολοκλήρωση συστημάτων AV και τεχνολογίας. Η έκθεση ISE 2019 διεξήχθη από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου στο RAI του Άμστερνταμ και ήταν η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα όσον αφορά τόσο τον εκθεσιακό χώρο όσο και τις συμμετοχές των συμμετεχόντων.

Τα κυριότερα σημεία της ISE 2019 περιλάμβαναν: την παγκόσμια πρεμιέρα της Sviatovid, το 360 μοιρών  γλυπτό προβολής του Bart Kresa, ο οποίος έκανε και την έναρξη της έκθεσης, μια τελετή κλεισίματος από τον δημιουργικό διευθυντή Tupac Martir. δέκα συνέδρια, μεταξύ των οποίων πέντε στο νέο χώρο του Hotel Okura του ISE και ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα ανάπτυξης που υποστηρίζεται από την ένωση των συνιδιοκτητών της επίδειξης AVIXA και CEDIA.

H LG ανάμεσα στους εκθεσιαζόμενους παρουσίασε τις προηγμένες information display λύσεις της εταιρείας. Με πρωτοποριακές information display λύσεις από Transparent OLED Signageέως την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων LED, η LG μπορεί να μετατρέψει κάθε χώρο σε ένα συναρπαστικό, πλήρως λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον, προσφέροντας καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις αυξημένες ανάγκες των εταιρικών πελατών.

Η τεχνολογία προχωρά κι εμείς προχωράμε μαζί της. Και τα καλύτερα έρχονται!

elΕλληνικα

Ελληνικα