Μ ε σλόγκαν «τα βλέπει όλα» η Piperaris Security Protection ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1993 από τον κύριο Μάριο Τρύφωνος και κατάφερε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της να δώσει έντονα το παρών της στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας.

Με ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 40 ατόμων και με δίκτυο συνεργατών στην Κύπρο και το εξωτερικό, κατάφερε να γίνει πιστός συνεργάτης με τους πελάτες της με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας σε κάθε ανάγκη.

Η υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η υψηλή τεχνολογία, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στην προσφορά των υπηρεσιών της, αποτελούν τα όπλα που την καθιστούν ολοένα και ψηλότερα στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μελετά, σχεδιάζει, εισάγει, πωλεί, εγκαθιστά, συντηρεί και παρακολουθεί ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας. Διαθέτει δύο εκθεσιακούς χώρους, εργαστήριο, κέντρο διαχείρισης και παρακολούθησης, αποθήκες υλικών και εξαρτημάτων σε Λεμεσό και Λευκωσία και εξυπηρετεί ολόκληρη την Κύπρο.

Η Υπόσχεση


Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται σε γερές βάσεις θέτοντας μακροχρόνιους στόχους.
Η φιλοσοφία της Piperaris Security Protection παραμένει η ίδια, να συνεχίσει να βαδίζει παράλληλα με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και ολοένα να διευρύνει την γκάμα προϊόντων της προσφέροντας υπηρεσίες πέντε αστέρων έχοντας ως στόχο την αξιόπιστη προστασία, ασφάλεια και επιτυχία των πελατών της.

Τα προϊόντα μας


H Piperaris Security Protection φροντίζει για την τέλεια επιλογή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για πραγματική ασφάλεια και προστασία.


Όλα τα προϊόντα που διαθέτει είναι κατασκευασμένα με βάση τις πιο υψηλές προδιαγραφές και πληρούν όλους τους διεθνείς κανόνες ασφάλειας. Αξιοσημείωτο είναι ότι υποβάλλονται με επιτυχία σε ολικό ποιοτικό έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή και μακροχρόνια λειτουργία τους.


Η Piperaris Security Protection αντιπροσωπεύει αποκλειστικά με επιτυχία μερικές από τις πιο καταξιωμένες κατασκευάστριες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς.

parallax background

Ο στόχος μας


Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και η προσφορά όλων των απαραίτητων υπηρεσιών πρόληψης, ασφάλειας και προστασίας. Φροντίζει πάντοτε η εξυπηρέτηση και η προσφορά των υπηρεσιών της να είναι άμεση, συνεχής και ολοκληρωμένη.

Λαμβάνει σοβαρά υπόψη τον παράγοντα «γνώση του προϊόντος» με αποτέλεσμα όλο το προσωπικό της εταιρείας συνεχώς να εκπαιδεύεται, να είναι άρτια καταρτισμένο και πλήρως εξειδικευμένο, έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες της ανά πάσα στιγμή.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει και φροντίζει για τον συνεχή εκσυγχρονισμό της. Σημαντικό επίσης για την εταιρεία είναι η συντήρηση μετά την πώληση και αυτό το επιτυγχάνει προσφέροντας ειδικά προγράμματα συντήρησης έχοντας ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας των προϊόντων της.

Η ομάδα μας


Antonis Petrides
Senior Project Engineer. CCTV Specialist
Christina Kakoulli
Sales Engineer Automations
Constantinos Theristis
Automation Technician
Dimos Achilleos
Senior Project Engineer
Doros Kotopoulis
Senior Project Engineer - Fire Specialist
Emanuel Costica
IT Support
Giorgos Demosthenous
Customer Care Support
Giorgos Yiangou
Senior Project Engineer / Project Manager
Kyriakos Tryfonos
Senior Project Engineer/ Project Manager
Leonidas Kozanitis
Security Consultant
Maria Demosthenous
Customer Support Coordinator
Maria Valanidou
Financial Controler
Marios Tryfonos
Managing Director
Mixalis Erotocritou
B2B Manager
Nikos Kourtis
GPS Manager - Security Consultant
Panayiotis Mavrides
Operations Manager
Panayiotis Papasymeou
Smart Automation Director
Petros Tryfonos
Business Development Manager
Prokopis Constantinou
Senior Project Engineer
Sakis Makrides
Projects & Quality Control Manager
Sofia Panteli
Marketing, SM & PR Coordinator
Stavros Kyriakou
Automations Assistant Director
Telemachos Kosmetsas
IT Manager
Valentina Christoforou
Security Consultant
Vasia Yiasemi
Security Consultant

Οι πελάτες μας

 
 
Ελληνικα