ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Πανέξυπνα συστήματα που διευθετούν και διαχειρίζονται δίκαια την όποια αναμονή εξυπηρέτησης. Μειώνουν δραματικά, προβλέπουν και απλοποιούν τον χρόνο αναμονής, την διαδικασία και την διάρκεια εξυπηρέτησης. Καταργούν τις ανεπιθύμητες ουρές, ενώ παράλληλα οδηγούν σε θεαματικές βελτιώσεις τόσο στην ικανοποίηση του πελάτη, όσο και στην άνεση και εργασιακή απόδοση.

Απόλυτα χρήσιμο σύστημα με εύκολη προσαρμογή και πολλαπλές επιλογές χρήσης λειτουργίας. Διάφορες υπηρεσίες μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα, σε παράλληλα σημεία εξυπηρέτησης μέσα στον ίδιο χώρο, τερματίζοντας τις ουρές και δίνοντας διαφάνεια στην προτεραιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Εφαρμόζονται συνήθως σε σημεία εξυπηρέτησης, στα οποία η ζήτηση για κάποια υπηρεσία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μερικές φορές άμεσα.

Το Σύστημα Προτεραιότητας αποτελείται από το Κεντρικό Σύστημα Έκδοσης Εισιτηρίων, τα πληκτρολόγια των υπαλλήλων που εξυπηρετούν, του πίνακες LED πάνω από το κάθε σημείο εξυπηρέτησης όπου δείχνει το νούμερο που εξυπηρετείται εκείνη την στιγμή, και μια Κεντρική Οθόνη που εμφανίζει το Σύνολο των αριθμών που εξυπηρετούνται.

Η επικοινωνία του συστήματος μπορεί να γίνει Ενσύρματα ή Ασύρματα σε χώρους όπου δεν υπάρχει καλωδίωση. Παράλληλα διαθέτει Software το οποίο προγραμματίζεται με βάσει των αναγκών της κάθε εφαρμογής και διαχειρίζεται το σύστημα παρέχοντας στατιστικά στοιχεία και Reports.

Το σύστημα αποφασίζει το βέλτιστο αφού λάβει υπόψη όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες της δεδομένης στιγμής όπως,τις αφίξεις των πελατών, τον αριθμό των εξυπηρετητών και με την ανάγκη εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με απλά λόγια ο πελάτης / επισκέπτης προσεγγίζει το αυτόματο μηχάνημα υποδοχής, προσδιορίζει τον λόγο και την ανάγκη εξυπηρέτησης του, παίρνει το τυπωμένο χαρτάκι που εκδίδεται από την μηχανή και ακολούθως βλέπει στις οθόνες από πιο σημείο και πότε θα εξυπηρετηθεί.

Το σύστημα καταγράφει και αρχειοθετεί την κάθε πληροφορία, έτσι με ευκολία εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι λόγοι και οι όποιες αδυναμίες προκαλούν συνωστισμό στους χώρους αναμονής. Το προσωπικό πλέον μπορεί να είναι πιο ευχαριστημένο και πιο παραγωγικό, αφού θα έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούν με άνεση χωρίς διακοπές και διαμαρτυρίες. Προσφέρει στατιστικά και συγκριτικά στοιχεία, ιστορικό και κάθε είδους χρήσιμη πληροφορία με την χρήση βασικών δεικτών. Με αυτό τον τρόπο γίνεται μια συλλογή στοιχείων για την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, για το ποια υπηρεσία έχει περισσότερη ζήτηση αλλά και για τη μετρήσιμη παραγωγικότητα του κάθε εξυπηρετητή ξεχωριστά.

Κατάλληλο για κάθε λογής χώρους εξυπηρέτησης όπως υπεραγορές, κρεοπωλεία, ψαραγορές, καντίνες, τράπεζες, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, δημόσιες υπηρεσίες, υπηρεσίες τηλεφωνίας, δημαρχεία, κτηματολόγια, υπουργεία, γραφεία εξυπηρέτησης του πολίτη κλπ.

Τώρα η κάθε επιχείρηση, δημόσια υπηρεσία ή οργανισμός είναι σε θέση, να μπορεί να αξιολογήσει όχι μόνο τη ζήτηση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος, αλλά και τη παραγωγικότητα, την ταχύτητα και την ικανότητα του κάθε εργαζομένου ξεχωριστά. Η δε ικανοποίηση του πελάτη είναι πλέον μετρήσιμη.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για επεξήγηση των συστημάτων με σκοπό την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βάση των δικών σας αναγκών και του δικού σας χώρου.


Σχετικά προϊόντα


Ελληνικα