ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΣ & ΛΗΣΤΕΙΑΣ


Προστατέψτε το σπίτι, την επιχείρηση και το υποστατικό από ληστείες, διαρρήξεις και άλλους κινδύνους. Οι ανιχνευτές κίνησης τοποθετούνται με ή χωρίς καλώδια. Ανιχνεύουν κάθε ανθρώπινη κίνηση εντός και εκτός του προστατευμένου χώρου.
Ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένα άτομα.

Η ανάγκη για προστασία και ασφάλεια από ανεπιθύμητους επισκέπτες, οδήγησαν την εταιρεία μας στην εξεύρεση των καλύτερων συστημάτων συναγερμού επιλέγοντας προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών. Η αποκλειστική αντιπροσωπεία που διατηρούμε από το 1995 με τον Αμερικανικό κολοσσό EATON καθιστά την εταιρεία μας με διάκριση στην κορυφή της ποιότητας.

Η EATON με 95.000 άτομα προσωπικό θεωρείται μία από τις κορυφαίες και μεγαλύτερες εταιρείες ανά το παγκόσμιο. Όλα τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της Ε.Ε. και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα συστήματα συναγερμού προστατεύουν το σπίτι, την επιχείρηση και το υποστατικό από ληστείες, διαρρήξεις και άλλους κινδύνους.

parallax background
 
Το σύστημα συνήθως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα, το πληκτρολόγιο, την εσωτερική και εξωτερική σειρήνα, τον τηλεφωνητή, τους ανιχνευτές κίνησης, τις μαγνητικές επαφές και τους ανιχνευτές κραδασμών.
Οι ανιχνευτές κίνησης τοποθετούνται με ή χωρίς καλώδια. Ανιχνεύουν ανθρώπινη κίνηση μέσα σ’ ένα χώρο μέχρι δεκαπέντε μέτρα απόσταση και γωνία ενενήντα μοιρών. Οι μαγνητικές επαφές τοποθετούνται στις πόρτες και στα παράθυρα ώστε όταν ανοίξουν, να δώσουν σήμα συναγερμού στον κεντρικό πίνακα και οι σειρήνες να ηχήσουν.
 

Διαθέτουμε επίσης ανιχνευτή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ειδικούς ανιχνευτές για κατοικίδια ζώα, ανιχνευτές σπασίματος γυαλιού, ανιχνευτές κραδασμών, ανιχνευτές περιμετρικής προστασίας κ.λ.π. Οι ανιχνευτές για κατοικίδια ζώα τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους και καλύπτουν απόλυτα το χώρο, ενώ το κατοικίδιο μπορεί να κινείται ελεύθερα. Ο ανιχνευτής κραδασμού τοποθετείται κυρίως σε κτισμένα χρηματοκιβώτια (τράπεζες, επιχειρήσεις κ.λ.π.) και ανιχνεύει κραδασμό, όπως σπάσιμο τοίχου. Οι ανιχνευτές σπασίματος γυαλιού τοποθετούνται πάνω ή απέναντι από τις γυάλινες πόρτες και παράθυρα, έτσι αν κάποιος παραβιάσει τις πόρτες και τα παράθυρα ο ανιχνευτής να αναγνωρίσει τον ήχο και την αλλαγή της ατμοσφαιρικής πίεσης του δωματίου και αυτόματα να ενεργοποιηθεί το σύστημα.

Το σύστημα δέχεται ανιχνευτές καπνού, θερμότητας ή διαρροής γκαζιού για προστασία από πιθανή πυρκαγιά. Σημαντικό είναι ότι το σύστημα θα ξεχωρίσει την πυρκαγιά από την διάρρηξη και θα ειδοποιήσει την πυροσβεστική και τους ιδιοκτήτες. Διαθέτει προαιρετικό τηλεχειριστήριο και κάρτα προσέγγισης για την όπλιση και αφόπλιση του.. Απόλυτα συμβατό με κάθε ανιχνευτή της παγκόσμιας αγοράς όπως διαρροής νερού, ελέγχου θερμοκρασίας, υγρασίας κλπ.

Επιπλέον με την νέα εφαρμογή POWREDGE στα κινητά, ο χρήστης μπορεί να οπλίσει ή να αφοπλίσει τον συναγερμό απο το κινητό του ακόμα και ότα λείπει απο τον χώρο ή απο οποιοδήποτε μέρος της γης.

Ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια, από παιδιά ή ακόμα και ηλικιωμένα άτομα.

Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης του ιδιοκτήτη και άλλων ενδιαφερόμενων μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό (sms), ή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) κάθε φορά που πραγματοποιείται οποιαδήποτε ενέργεια στο σύστημα, όπως όπλιση και αφόπλιση του.

Ακόμη, το σύστημα είναι δυνατόν να τεθεί σε μερική λειτουργία όταν υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι προστατεύοντας ένα συγκεκριμένο χώρο ενώ τα άτομα βρίσκονται σε άλλο χώρο του σπιτιού, Προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένα, επαγγελματικά συστήματα για χώρους υψηλής σημασίας όπως τράπεζες, πρεσβείες κτλ με τη δυνατότητα διαχωρισμού σε υποκαταστήματα.

Το σύστημα συναγερμού έχει την δυνατότητα ένωσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή διαθέτοντας μεγάλη μνήμη ιστορικού και μεγάλο αριθμό χρηστών. Ενώνοντας το σύστημα με το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας μας, μειώνεται σημαντικά το κόστος για τη συντήρηση του και αυξάνεται δραματικά η ταχύτητα και η ποιότητα εξυπηρέτησης γιατί ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας μας μπορούν να παρέχουν τεχνική υποστήριξη απευθείας από το γραφείο μας.


Σχετικά προϊόντα


[smdmc_products ids="bs468awlkit,310,309,308,250,228,218"]
Ελληνικα