ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ


Τοποθετούνται πάνω σε κάθε εμπόρευμα τα πολυμήχανα αισθητήρια ανίχνευσης κλοπής. Σε περίπτωση που ο επιτήδειος πελάτης προσπαθήσει να αποσυνδέσει τον αισθητήρα από το εμπόρευμα, το σύστημα θα ενεργοποιήσει αμέσως συναγερμό. Επιπρόσθετα, αυξάνονται οι πωλήσεις γιατί επιτρέπει την ελεύθερη και άνετη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ειδικά σχεδιασμένα για να μην επηρεάζουν την διαμόρφωση και διακόσμηση του κάθε καταστήματος και χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό.

Τοποθετώντας ένα τέτοιο σύστημα αυξάνεται το κέρδος της κάθε επιχείρησης γιατί απλούστατα δεν χρειάζεται προσωπικό για να επιβλέπει και να ελέγχει τους πελάτες για τυχών κλοπές ή ζημιές.

Ταυτόχρονα αυξάνονται οι πωλήσεις γιατί επιτρέπει την ελεύθερη και άνετη εξυπηρέτηση των πελατών εφόσον τους δίνεται περισσότερος χρόνος και άμεση επαφή με το εμπόρευμα, αφού το εμπόρευμα δεν χρειάζεται πλέον να είναι κλειδωμένο σε βιτρίνες. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να βρίσκονται σε λειτουργήσιμη κατάσταση δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στον πελάτη να γνωρίσει το προϊόν πριν την αγορά.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας θα φροντίσει για την επιτυχημένη εγκατάσταση των συστημάτων, ειδικά προσαρμοσμένα στο δικό σας χώρο και τις δικές σας ανάγκες.

Οι σύμβουλοι ασφάλειας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στην διάθεση σας για να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να επιδείξουν τα συστήματα στο χώρο σας.


Σχετικά προϊόντα


Ελληνικα