ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Αυτόματες μηχανές που διαχωρίζουν, καταμετρούν και πραγματοποιούν έλεγχο γνησιότητας κερμάτων και χαρτονομισμάτων με μια απλή κίνηση. Η πιο ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της παραχάραξης αφού είναι πολύ απλές στη χρήση και 100% αποτελεσματικές. Επιτρέπουν στο χρήστη να απορρίπτει τα πλαστά χαρτονομίσματα αυτόματα και τον απαλλάσσει από τη χρονοβόρα διαδικασία καταμέτρησης και ταξινόμησης κερμάτων και χαρτονομισμάτων.

Οι ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων δεν έχουν θέση μόνο σε τράπεζες και σε μεγάλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, αλλά και σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό και ιδιώτη που διαχειρίζεται καθημερινά μεγάλα η μικρότερα χρηματικά ποσά.

Με ταχύτατη διαδικασία αποκρυπτογραφούν τους μοναδικούς κώδικες ασφαλείας DNA που κρύβονται σε κάθε χαρτονόμισμα. Αυτό γίνεται με 6 ταυτόχρονους ελέγχους σε υπέρυθρες, μαγνητική ταινία ασφαλείας, μελάνι, κώδικα μεταλλικού νήματος, σφραγίδα χαρτιού ακόμα και με μέγεθος του χαρτονομίσματος. Διασταυρώνουν τα στοιχεία που αναγνωρίζουν με αυτά που ήδη έχουν στη μνήμη του εσωτερικού μικροεπεξεργαστή, αθροίζοντας και διαχωρίζοντας τις αξίες των εισερχόμενων χαρτονομισμάτων. Όταν το χαρτονόμισμα είναι γνήσιο, ανάβει πράσινο φωτάκι και αναγράφεται η αξία του, ενώ όταν το χαρτονόμισμα είναι πλαστό, ανάβει κόκκινο φωτάκι και αμέσως απορρίπτετε.

Κατάλληλα για όλα τα χαρτονομίσματα ευρώ καθώς επίσης και με άλλα ξένα συναλλάγματα όπως Αμερικάνικα δολάρια, Αγγλικές στερλίνες, Ελβετικό φράγκο κλπ. Συμβατά με όλα τα καινούρια χαρτονομίσματα ευρώ. Πολλαπλές επιλογές χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση.
Λειτουργεί απευθείας στην πρίζα ή ασύρματα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Διαθέτει υποδοχή για εύκολη αναβάθμιση του λογισμικού του στην περίπτωση έκδοσης νέων χαρτονομισμάτων.
Πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Απαραίτητη συσκευή σε κάθε σημείο πώλησης χωρίς την ανάγκη ιδιαίτερης εκπαίδευσης στο προσωπικό που θα το χειρίζεται, με απλή και εύκολη εγκατάσταση. Για όλους αυτούς τους ιδιώτες ή επιχειρηματίες που δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη και δεν επιθυμούν να υποστούν οι ίδιοι και η επιχείρηση τους την παραμικρή ζημιά, η λύση είναι απλή και αποτελεσματική.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για επεξήγηση των συστημάτων με σκοπό την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βάση των δικών σας αναγκών και του δικού σας χώρου.


Σχετικά προϊόντα


[smdmc_products ids="56,57,62,64,311,313"]
Ελληνικα