ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ


Ηχοσυστημάτα μουσικής, ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού είναι ιδανική λύση εκκένωσης, μηνυμάτων και μουσικού υπόβαθρου. Απαραίτητο στοιχείο, εκεί που η δημόσια ψυχαγωγία και ασφάλεια είναι ουσιώδης, όπως σχολεία, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, υπεραγορές, κέντρα διασκέδασης, εργοστάσια, συνεδριακούς χώρους, νοσοκομεία, αεροδρόμια, γραφεία και παρόμοιες εφαρμογές.

Η μεγάλη σειρά προϊόντων της Bosch, η επαγγελματική προσέγγιση καθώς και η πλήρης και ολοκληρωμένη κατάρτιση του τεχνικού της τμήματος, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις μεγαλύτερες στο είδος της εταιρεία στον κόσμο.

Πλήρη σειρά μικροφώνων και μεγαφώνων, μετασχηματιστών και περιφερειακών. Μεγάφωνα για όλες τις εφαρμογές εσωτερικής ή εξωτερικής χρήσης συμπεριλαμβανομένων των περιοχών με ιδιαίτερα ακουστικά χαρακτηριστικά. Επιτυγχάνεται άριστη ποιότητα ήχου, αφού ο ήχος απλώνεται ομοιόμορφα σ’ όλο το χώρο.

Η εταιρεία μας θα μελετήσει, θα σχεδιάσει, και θα προτείνει διάφορες εισηγήσεις δίνοντας την δυνατότητα στον πελάτη νε επιλέξει το πλέον κατάλληλο σύστημα, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου.

Στο σύστημα μουσικής και ανακοινώσεων τοποθετούνται μεγάφωνα στους χώρους, ρυθμιστές έντασης και ο ενισχυτής ο οποίος είναι ο συντονιστής του συστήματος.

Από τον ενισχυτή ρυθμίζονται τα μεγάφωνα και η ποιότητα του ήχου. Ο ενισχυτής θα διοχετεύσει τον ήχο που θα δεχτεί από μικρόφωνα και συσκευές αναπαραγωγής ήχου όπως ψηφιακούς δίσκους (CD, DVD, MP3, ipod κτλ), ραδιόφωνο, στις ανάλογες ζώνες μεγαφώνων.

Ειδική συσκευή "streamer" με ενσωματωμένη μνήμη και ελεγχόμενη διαδικτυακά απο κεντρικό σύστημα διαχείρισης και παραγωγής ήχου, καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, αλυσίδα εστιατορίων, αλυσίδες καταστημάτων κλπ. Η κάθε επιθυμητή μουσική λίστα με την χρήση διαφημιστικών μηνυμάτων και ανακοινώσεων θα παίζει στον κάθε χώρο ξεχωριστά την κατάλληλη στιγμή αναλόγως εποχής, μέρας και ώρας.

Η κάθε επιθυμητή μουσική λίστα με την χρήση διαφημιστικών μηνυμάτων και ανακοινώσεων θα παίζει στον κάθε χώρο ξεχωριστά την κατάλληλη στιγμή αναλόγως εποχής, μέρας και ώρας.

Προσφέρουμε συσκευές ενδοεπικοινωνίας με ελεύθερα χέρια και ενσωματωμένο μεγάφωνο οι οποίες διευκολύνουν την επικοινωνία τμημάτων σε επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και ειδικά σετ για ταμεία θεάτρων, κινηματογράφων κ.λ.π.

Στα συνεδριακά και μεταφραστικά συστήματα τοποθετούνται για κάθε σύνεδρο, τα μικρόφωνα με ψηφιακή λειτουργία και οθόνη επιλογών, με ενσωματωμένο ηχείο καθώς επίσης και ειδικό σύστημα προέδρου. Μικρόφωνο με ειδικό ενισχυτή εφαρμόζεται στους μεταφραστές. Στο ακροατήριο τοποθετούνται μεγάφωνα με ενισχυτή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα μικρόφωνα τα οποία προσφέρουν στον ομιλητή ελευθερία στην έκφραση και στις κινήσεις του.

Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας είναι πάντα στην διάθεση σας για ενημέρωση, επίδειξη και ανάλυση του συστήματος.


Σχετικά προϊόντα


Ελληνικα