ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ


H λύση ασφαλείας ολοκληρώνεται με την πιο διαχρονική και ίσως την αρχαιότερη μέθοδο φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων. Σύμφωνα με το επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας και τις ιδιαίτερες ανάγκες, γίνεται η επιλογή χρηματοκιβωτίου για τη μέγιστη προστασία αντικειμένων συναισθηματικής αξίας, χρημάτων, κοσμημάτων, εγγράφων, όπλων κτλ.

Κατασκευή της Associated Security Solutions της Μεγάλης Βρετανίας, από τους διασημότερους και αρχαιότερους οίκους στην κατασκευή χρηματοκιβωτίων και παρελκόμενων, με πλούσια γκάμα ικανή να καλύψει τις πιο αυστηρές επαγγελματικές, ιδιωτικές ή τραπεζικές ανάγκες. Παρέχονται χρηματοκιβώτια όλων των τύπων, βαθμίδων ασφαλείας και διαστάσεων.

Διακρίνονται από μια σειρά δυναμικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων. Κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ανθεκτικότητας ενάντια σε επιθέσεις με μηχανικά ή θερμικά εργαλεία, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν το περιεχόμενο από φωτιά με ειδικό πυρο- προστατευτικό υλικό.

Διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας και καταλληλόλητας από τον ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης, με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αναγνωρισμένα από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου με καλύψεις χρημάτων και χρυσού.

Για την επιλογή χρηματοκιβωτίου πρώτιστος λαμβάνετε υπόψη η αξία και το είδος των προστατευόμενων, έτσι προσδιορίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας, τόσο σε διάρρηξη όσο και σε πυροπροστασία. Ακολούθως επιλέγεται ο τύπος (πατώματος, υποδαπέδιο, επιτοίχιο, εντειχιζόμενο, οπλοβαστός), η χωρητικότητα, οι εξωτερικές και εσωτερικές διαστάσεις, το βάρος και η μέθοδος ανοίγματός του.

Ανάλογα με τη βαθμίδα ασφάλειας δίνεται επιλογή ανοίγματος με χρονοκαθυστέρηση, με μονό ή διπλό κωδικό (παρουσία δύο ατόμων), με δακτυλικά αποτυπώματα, με κλειδί ή με συνδυασμό των πιο πάνω.

Την μεγάλη γκάμα των χρηματοκιβωτίων συμπληρώνει ένα μοναδικό & καινοτόμο σύστημα φύλαξης χρημάτων.

Πρόκειται για ένα αεροσωλήνα που διευκολύνει τη μεταφορά χρημάτων που συναλλάσσονται σε χώρους ταμείων τραπεζών ή καταστημάτων λιανικής πώλησης. Ο αεροσωλήνας βρίσκεται δίπλα από το ταμείο και σε τακτά χρονικά διαστήματα ο ταμίας βάζει τα χρήματα σε μια ειδική κάψουλα, ακολούθως τοποθετεί την κάψουλα στον αεροσωλήνα και τότε η κάψουλα μεταφέρεται μέσω του αεροσωλήνα απευθείας στο ειδικό φυλαγμένο χρηματοκιβώτιο.

Με αυτό το τρόπο διασφαλίζεται τη συναλλαγή χρημάτων στους δημόσιους χώρους εργασίας, αφού τα χρήματα που θα συναλλάσσονται καθημερινά δεν θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο εξυπηρέτησης αλλά σε ένα ξεχωριστό χώρο και ασφαλισμένα, μειώνοντας έτσι δραματικά την απειλή ληστείας ή και κλοπής. Ιδανικό σύστημα για 24ωρα καταστήματα λιανικής πώλησης και ιδιαίτερα ακόμα για τράπεζες, υπεραγορές, περίπτερα, αρτοποιεία, βενζινάδικα κλπ.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για επεξήγηση των συστημάτων με σκοπό την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βάση των δικών σας αναγκών και του δικού σας χώρου.


Σχετικά προϊόντα


[smdmc_products ids="41,40,45,49,48,47,46,43,44,38,39,42,34"]
Ελληνικα