ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ


Πώς επιλέγω το συνδρομητικό πακέτο συναγερμού ή καμερών ή συνδυασμού και των δύο;


1

Ελέγχω τις ανάγκες μου σε συστήματα ασφαλείας

Ελέγχω τις ανάγκες μου ανάλογα με το χώρο που θέλω να εξασφαλίσω σε κάμερες ή σε σύστημα συναγερμού και συζητώ με τον ειδικό ασφαλείας για να με βοηθήσει να επιλέξω τι χρειάζομαι.
2

Ελέγχω τα οικονομικά μου για να επιλέξω ανάλογα

Σύμφωνα με την οικονομική μου κατάσταση μπορώ να επιλέξω το συνδρομητικό πακέτο που ταιριάζει στο δικό μου χώρο αφού έχω συζητήσει από κοινού και με τον ειδικό ασφαλείας. Τα πακέτα μας ξεκινούν από 26€ το μήνα.
3

Επιλέγω πρόσθετες συσκευές ασφαλείας

Μπορώ να επιλέξω επιπρόσθετα χρηματοκιβώτιο, κάμερες, Οθόνη ανιχνευτή καπνού, ανιχνευτή γκαζιού, ανιχνευτή διαρροής νερού, ανιχνευτή θραύσης τζαμιών κλπ ανάλογα με το σύστημα που έχω επιλέξει και τις ανάγκες του χώρου μου.
4

Αποκτώ το δικό μου σύστημα ασφάλειας

Εντός τριών εργάσιμων ημερών ...τα βλέπω όλα και έχω την ασφάλεια που χρειάζομαι εύκολα, οικονομικά από τους ειδικούς στο είδος τους.
 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ


Στείλτε μήνυμα τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ και αφήνοντας τα στοιχεία σας εξασφαλίστε ΔΩΡΕΑΝ δύο (2) μήνες* (όροι προσφοράς) το μηνιαίο πάγιο για το πακέτο συνδρομητικών υπηρεσιών σε όλους τους νέους συνδρομητές που επιλέγουν να εγγραφούν!    Επιλέξετε τι σας ενδιαφέρει:


    CCTV - Κλειστό Κύκλωμα ΠαρακολούθησηςAlarm System - Σύστημα Συναγερμού


    *Τα πεδία με αστεράκι είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν για σκοπούς καλής εξυπηρετησης στην επικοινωνία μας μαζί σας


     
    Ελληνικα