ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ


Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα από μια οθόνη από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Δείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή στο χώρο που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε τι έγινε κατά την διάρκεια της απουσίας σας. Αξιοποιείστε στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει η ευφυής ανάλυση δεδομένων (video analytics) χρησιοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence), είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο.
parallax background
 

Το πενταπλό σύστημα λειτουργίας και η επαναστατική υψηλή συμπίεση εικόνας που προσφέρει το σύστημα σε συνδυασμό με το εκπληκτικό αποτέλεσμα μεγέθους εικόνας, επιτρέπουν:

την υψηλή ευκρίνεια εικόνας χωρίς διάσπαση

την ζωντανή παρακολούθηση και την ταυτόχρονη εμφάνιση στην οθόνη όλων των καμερών

την ζωντανή, ανεξάρτητη και ταυτόχρονη βιντεογράφηση όλων των καμερών

την τεράστια διάρκεια της βιντεογράφησης η οποία μπορεί να αποτελείται από μερικές μέρες μέχρι αρκετούς μήνες και την ταξινόμηση της με γραφικές παραστάσεις

την άμεση αναζήτηση και αναπαραγωγή των βιντεογραφημένων γεγονότων καθορίζοντας ημερομηνία, ώρα και αιτία

την μετάδοση ζωντανών και βιντεογραφημένων εικόνων και ήχου καθώς και των χειρισμό του όλου συστήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή υπολογιστή παλάμης PDA, μέσω δικτύων PSTN, ISDN, GSM, GPRS, 3G, 4G, 4,5G, ADSL, LAN και Internet.

την χρήση ηλεκτρονικού χάρτη και γραφικών πλάνων για εύκολη αναζήτηση των επιτηρούμενων χώρων.

 

Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα ρύθμισης και ονομασίας της κάθε κάμερας ξεχωριστά. Ακόμη, μέσω του συστήματος, η κάθε κάμερα αναγνωρίζει την όποια ανθρώπινη παρουσία, κάνει αναγνώριση προσώπων και ενημερώνει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Ταυτόχρονα, μπορεί να χειρίζεται κινούμενες κάμερες χωρίς την μεσολάβηση χειριστή. Δέχεται μηνύματα και χειρίζεται ξένες συσκευές. Εκτυπώνει τις βιντεογραφημένες εικόνες και στέλλει σκηνές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Εμφανίζει και καταγράφει πληροφορίες και κείμενα από ταμειακές μηχανές, χρηματοδέκτες και αυτόματες μηχανές τραπεζών ΑΤΜ. Αναγνωρίζει την αυθεντικότητα της εικόνας και παρέχει ασφάλεια διαμορφώνοντας διάφορα επίπεδα χειριστών.

Η πληθώρα μοντέλων επιτρέπουν την σωστή επιλογή που να ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Σχετικά προϊόντα


[smdmc_products ids="158,171,172,173,179,180,181"]
Ελληνικα