ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Δείτε και μιλήστε με τον επισκέπτη σας, απ` όπου κι άν βρίσκεστε, πριν ανοίξετε την πόρτα σας. Προστατέψετε την οικογένειά σας από ανεπιθύμητους. Ειδικά για χώρους με απλές απαιτήσεις όπως οικίες και γραφεία, καθώς επίσης και για χώρους με υψηλές απαιτήσεις όπως πολλαπλές κατοικίες και συνοικισμούς κατοικιών με πολλές εισόδους διαφόρων λειτουργιών.

Διεθνείς αναγνωρισμένοι οίκοι με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των θυροτηλεοράσεων προσφέρουν μοντέρνα και ανανεωμένα μοντέλα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Έπειτα από χρόνια συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης τα προϊόντα που προσφέρουμε έχουν αποδειχτεί ως τα πλέον ιδανικά τόσο από τεχνολογικής όσο και από αισθητικής άποψης. Στην αποστολή μας να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα τεχνικά, λειτουργικά και αισθητικά για όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε, συνεχίζουμε να μελετούμε την επιλογή των προϊόντων μας με βάση τις πιο σύγχρονες κατευθύνσεις συνδυάζοντας την καινοτομία με την ποιότητα.

Δείτε και μιλήστε με το άτομο που σας επισκέπτεται πριν ανοίξετε την πόρτα έστω και αν απουσιάζετε απο την οικία σας. Προστατέψετε την οικογένειά σας από ανεπιθύμητους.

parallax background
 

Επιπρόσθετα, η θυροτηλεόραση μπορεί να ενωθεί με την τηλεόραση του σπιτιού σας ώστε όταν κάποιος κτυπήσει το κουδούνι να μην χρειάζεται να σηκωθείτε για να τον δείτε, αλλά πατώντας το ανάλογο κανάλι από την τηλεόρασή βλέπετε, ελέγχετε και αν επιθυμείτε ανοίγετε.

Έχουν μοντέρνο σχεδιασμό ανάλογα με το γούστο του καθενός και το κάθε χώρο. θυροτηλεοράσεις έγχρωμες, μαυρόασπρες, με ακουστικό ή χωρίς, των οποίων η εγκατάσταση και η χρήση είναι απλή. Αντί οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί λογισμικό για απεικόνιση του επισκέπτη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και σχετική εφαρμογή (App) για (Smartphone) και tablets. Έτσι η επικοινωνία με τον επισκέπτη σας είναι εφικτή απο οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

 

Σχετικά προϊόντα


[smdmc_products ids="doorbird-keyfob-125,doorbird-a1061w,doorbird-d21dkv,324,321,322,doorbird-d2101kv"]
Ελληνικα