Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης


Αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με τα εκπληκτικά video walls και κάνει την διαφορά σε πελάτες και συνεργάτες δημιουργώντας μια ασύγκριτη οπτική εμπειρία. Εξαλείφει τις ανταγωνιστικές διαφημίσεις, ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό με βίντεο, εικόνες ή κινούμενα μηνύματα και προωθεί με ένα εντυπωσιακό και άμεσο τρόπο προϊόντα και υπηρεσίες, δίνοντας στην επιχείρηση τον απόλυτο έλεγχο.

Ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος έχει εκπαιδευτεί πλέον να κοιτάζει οθόνες. Υπολογιστές, κινητά, τηλεοράσεις και πολλές άλλες συσκευές. Έχουν καταλήξει να είναι η σημαντικότερη πηγή πληροφοριών είτε αφορά προϊόντα είτε ενημέρωση.

Η Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage) είναι ένας τρόπος προώθησης που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια διαφημιστική και ενημερωτική μέθοδο που χρησιμοποιεί από απλές τηλεοράσεις μέχρι και πολλαπλές οθόνες υψηλής ευκρίνειας σε διάφορους σχηματισμούς και μεγέθη (video wall).

Το βίντεο ή το περιεχόμενο του προβάλλεται σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, εσωτερικά ή εξωτερικά τόσο για πληροφοριακούς όσο και για διαφημιστικούς σκοπούς και χρησιμοποιείται ως ένα δίκτυο οθονών με κεντρική διαχείριση, όπου η κάθε μία διαχειρίζεται ξεχωριστά για την προβολή κειμένων, κινούμενων μηνυμάτων ή μηνυμάτων βίντεο με σκοπό τη διαφήμιση, την παροχή πληροφορίας, τη ψυχαγωγία και την προώθηση προϊόντων.

Πολλές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι οι διαφημίσεις κοντά στα σημεία πώλησης είναι πολύ πιο αποδοτικές. Μια πολύ σημαντική δουλειά της Ψηφιακής Σήμανσης είναι ακριβώς αυτή, να ενημερώνει τους καταναλωτές για την τιμή, την ποιότητα ή και τη χρησιμότητα ενός προϊόντος στο σημαντικότερο σημείο – εκεί που αυτό πωλείται – και να οδηγεί τον καταναλωτή στην αγορά του προϊόντος.

Η Ψηφιακή Σήμανση είναι επί της ουσίας ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός του οποίου η ροή προγράμματος αφορά αποκλειστικά την επιχείρησή. Η δυναμική διαχείριση του περιεχομένου που αναπαράγεται, γίνεται από ένα κέντρο ελέγχου όπου εργάζονται προγραμματιστές και γραφίστες. Από εκεί μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή ακόμη και μιας μεμονωμένης λέξης από ολόκληρη τη ροή του προγράμματός. Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη Στατική Σήμανση αφού η λειτουργία της είναι πολύ πιο ευέλικτη, “δια δραστική” και πιο ενδιαφέρουσα για τον πελάτη.

Υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης αναπαραγωγής διαφορετικών βίντεο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, ενώ ποικίλα εφέ προστίθενται στο περιεχόμενο. Είναι επίσης διαθέσιμη η ροή σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας ευελιξία στην οργάνωση και τη διαφοροποίηση του περιεχομένου, χωρίς κανέναν περιορισμό στη χωρητικότητα.

Εκτός από εξωτερικούς χώρους μπορούν να εφαρμοστουν από εστιατόρια, καφετέριες, χώρους εστίασης μέχρι συνεδριακούς χώρους (event & meeting rooms). Οι μεγάλες οθόνες τοποθετούνται συνήθως ψηλότερα από το επίπεδο του ματιού, καθιστώντας την ομοιομορφία της εικόνας και προσελκύει τον θεατή αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα του με αληθοφανή χρώματα, ανεξαρτήτως της θέσης του.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετικής ποιότητας τεχνικών χαρακτηριστικών είναι πλέον ο κατάλληλος και ο πιο σύγχρονος τρόπος παρουσίασης και προώθησης με τον απόλυτο έλεγχο από την ίδια την επιχείρηση με αποτέλεσμά της η εξοικονόμηση χρημάτων και η παράλληλη αύξηση των πωλήσεων για την επιχείρηση που την χρησιμοποιεί.

Ειδικευμένη ομάδα στην εταιρεία μας, είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενοy, για να εξετάσει τις ανάγκες ώστε να σχεδιάσει την κατάλληλη προσαρμοσμένη λύση.

Ελληνικα