Η εταιρεία


Με σλόγκαν «τα βλέπει όλα» η Piperaris Security ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1993 από τον κύριο Μάριο Τρύφωνος και κατάφερε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της να δώσει έντονα το παρών της στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Με ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 40 ατόμων και με δίκτυο συνεργατών στην Κύπρο και το εξωτερικό, κατάφερε να γίνει πιστός συνεργάτης με τους πελάτες της με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας σε κάθε ανάγκη.
parallax background

Ο στόχος μας


Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η προσφορά όλων των απαραίτητων υπηρεσιών πρόληψης, ασφάλειας και προστασίας. Φροντίζουμε πάντοτε η εξυπηρέτηση και η προσφορά των υπηρεσιών μας να είναι άμεση, συνεχής και ολοκληρωμένη.
Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τον παράγοντα «γνώση του προϊόντος» με αποτέλεσμα όλο το προσωπικό της εταιρείας συνεχώς να εκπαιδεύεται, να είναι άρτια καταρτισμένο και πλήρως εξειδικευμένο, έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτουμε και φροντίζουμε για τον συνεχή εκσυγχρονισμό μας. Σημαντικό επίσης για την εταιρεία είναι η συντήρηση μετά την πώληση και αυτό το επιτυγχάνουμε προσφέροντας ειδικά προγράμματα συντήρησης έχοντας ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας των προϊόντων μας.
 
 
Ελληνικα