ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ


Μειώστε τις κλοπές στο ελάχιστο και απολαύστε μια πλούσια πηγή πληροφόρησης με καταμέτρηση επισκεπτών στο κατάστημα σας.
Τα συστήματα αυτά τοποθετούνται στις εισόδους και εξόδους του κάθε καταστήματος. Επιλέξτε απλές ή διαφημιστικές κεραίες, με μοντέρνο σχεδιασμό και ποικιλία χρωμάτων, σύμφωνα με την διακόσμηση του καταστήματος σας.

Η πολύχρονη και αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία NEDAP Ολλανδίας, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας, σχεδιασμού και κατασκευής αντικλεπτικών εμπορευμάτων, μας δίνει το πράσινο φως να προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας.

Τα αντικλεπτικά εμπορευμάτων που προσφέρουμε διαθέτουν όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και υγείας.

Τα αντικλεπτικά εμπορευμάτων της NEDAP χρησιμοποιούνται και μειώνουν δραστικά τις απώλειες εμπορευμάτων στους πιο απαιτητικούς χώρους του λιανικού εμπορίου και αποτελούν απαραίτητη λύση για καταστήματα ειδών ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων, παιχνιδιών, πολυκαταστημάτων, υπεραγορών και όχι μόνο.

Eιδικά σχεδιασμένα αντικλεπτικά εμπορευμάτων με την χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας RF και RFID αποτρέπουν κλοπές προϊόντων από υπεραγορές, βιβλιοπωλεία, οπτικούς οίκους, καταστήματα λιανικού εμπορίου, DIY, ηλεκτρικών ειδών, καθώς και οποιοδήποτεάλλο κατάστημα λιανικής πώλησης.

Επιπρόσθετα, στην είσοδο του καταστήματος μπορεί να ενσωματωθεί πάνω στο αντικλεπτικό εμπορευμάτων το σύστημα καταμέτρησης πελατών, το οποίο μετρά όλα τα άτομα που επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο καταγράφοντας την ώρα και την ημερομηνία.

Ευφυές λογισμικό διαχείρισης παρακολούθησης της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων και ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών απο το προσωπικό.

Τα δεδομένα αυτά είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω του διαδικτύου δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, για το πόσοι πελάτες τον επισκέφτηκαν και ποιες οι ώρες αιχμής με χρήση γραφικών και συγκριτικών παραστάσεων. Σημαντικό να αναφερθεί ότι η τεχνική εξυπηρέτηση και συντήρηση των συστημάτων γίνεται μέσω του διαδικτύου γρηγορότερα και με χαμηλότερο κόστος.


Σχετικά προϊόντα


Ελληνικα