ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ


Μοναδικά έξυπνο σύστημα ανοίγματος ντουλαπιών χωρίς κλειδιά. Με υψηλή απόδοση ασφάλειας επιτρέπει στον κάθε χρήστη να αποφασίζει ο ίδιος το δικό του ψηφιακό κωδικό για τη σίγουρη διασφάλιση των προσωπικών του αντικειμένων ενώ βρίσκεται σε χώρους αναψυχής ή εργασίας. Απόλυτη λύση κλειδώματος με ταυτόχρονη χρήση από πολλαπλούς χρήστες, σε μεταβλητές χρονικές διάρκειες και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα για επαναλαμβανόμενη, μόνιμη ή προσωρινή αποθήκευση αντικειμένων.

Στο χώρο εργασίας και γενικά στο χώρο όπου δραστηριοποιείται ή ψυχαγωγείται ο καθένας, υπάρχει η ανάγκη της ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προσωπικά και ευαίσθητα αντικείμενα. Η σωστή διαδικασία κλειδώματος μιας προσωπικής ντουλάπας σε τέτοιους χώρους είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική τόσο για την άνεση του χρήστη, όσο και για το κύρος και την αξιοπιστία του διαχειριστή ενός χώρου, αφού με αυτό τον τρόπο η επαγγελματική του ακεραιότητα είναι δεδομένη.

Τεράστια γκάμα ολοκληρωμένου συστήματος ντουλαπιών σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου είναι διαθέσιμη. Ντουλάπια μεταλλικά, ξύλινα, πλαστικά, διάφανα ακόμα και κατά ειδική παραγγελία σε διάφορα μεγέθη, ικανά να εξυπηρετήσουν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ανθεκτικά στις γρατσουνιές και σε κάθε είδους βιομηχανικά καθαριστικά. Με προεπιλεγμένες επιλογές αποθήκευσης, ευέλικτες να προσαρμοστούν στους εξελισσόμενους χώρους δραστηριότητας, προσφέρονται για κοινές και λειτουργικές χρήσεις.

Με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και με άπειρες εφαρμογές στην παγκόσμια αγορά, το Digilock θεωρείται ίσως το πιο αξιόπιστο και το πιο ολοκληρωμένο προϊόν.

Αξεπέραστο σε ασφάλεια, σχεδιασμό και απλότητα. Ιδανικό για χώρους όπως γυμναστήρια, αποδυτήρια, ιαματικά λουτρά, ξενοδοχεία, σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια, πανεπιστήμια, γραφεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, κλινικές και γενικά χώρους εκπαίδευσης, εργασίας και ευεξίας. Μια ιδανική επιλογή για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης ντουλαπιών όπου βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη και ταυτόχρονα αυξάνει την ικανοποίηση του.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για επεξήγηση των συστημάτων με σκοπό την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων βάση των δικών σας αναγκών και του δικού σας χώρου.


Σχετικά προϊόντα


Ελληνικα