fbpx

Η Creative Automations εντάσσεται δυναμικά στο γκρουπ Piperaris

Ενημερωμένος Κατάλογος Υπηρεσιών Αυτοματισμού
27 Ιουλίου 2018

Με κίνηση “Smart Creative” η εταιρεία Piperaris απόκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας  έξυπνων κτιρίων για σπίτια και επιχειρήσεις, Creative Automations Ltd.

Η συμφωνία μεταξύ των εταιρειών ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 με την οποία η Creative Automations μετονομάζεται σε  Piperaris Smart Automations.

«Δικαίως ενθαρρυμένη από την μακροχρόνια και διαρκή επιτυχία της στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία Piperaris Security με αυτή την κίνηση φιλοδοξεί να διεισδύσει δυναμικά στην συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά έξυπνων και αυτόματων κτιρίων από τη μία και από την άλλη να διατηρήσει και να ενισχύσει την ηγετική της θέση στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Piperaris Security,  Μάριος Τρύφωνος.

Στην θέση του γενικού διευθυντή της Piperaris Smart Automations θα βρίσκεται ο κος Παναγιώτης Παπασυμεού ο οποίος δήλωσε πως νιώθει πολύ ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη, αφού ανοίγεται μια νέα εποχή δημιουργίας και παραγωγικότητας με ελκυστικές προκλήσεις.

Η Creative Automations αυτοματοποιεί υφιστάμενα και καινούργια κτίρια. Με «έξυπνο» τρόπο οι σύγχρονες διαθέσιμες εφαρμογές διαχειρίζονται, ελέγχουν και ενοποιούν πολλαπλές λειτουργίες όπως, φωτισμού, σκίασης, κλιματισμού, ήχου, εικόνας, ενδοεπικοινωνίας, με επέκταση ακόμα και στη διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών, ποτίσματος  κήπων, μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και δικτύων. Στόχος η άνεση, η απλοποίηση, η υψηλή ποιότητα ζωής με χαμηλή κατανάλωση.

Η εταιρεία Piperaris Security ασχολείται από το 1993 στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας και προστασίας. Με υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, υψηλή τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και αφοσίωση στην προσφορά των υπηρεσιών της, αποτελούν τα όπλα που την καθιστούν ολοένα και ψηλότερα στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας στην Κύπρο.