Το piperaris.com… πετάει για Αθήνα, στη μεγαλύτερη έκθεση Ασφάλειας SECUREXPO
17 Μαΐου 2016
Ιδανική Κατοικία 2016
16 Οκτωβρίου 2016

Η εξειδικευμένη έκθεση SECUREXPO με ταυτόχρονη παρουσία των εκθέσεων INDELEX και DRONE EXPO που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα, από 27 έως 29 Μαΐου 2016, έφτασε στο τέλος της.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε πανελλαδικά τις υπηρεσίες μας και το Διεθνές Διαδικτυακό Κατάστημα Συστημάτων Ασφάλειας, shop.piperaris.com παρέα με το καινοτόμο brand, SOΦOS plug & play security τόσο στο κοινό όσο και στον συνεργάτη-εγκαταστάτη.

Το SOΦOS plug & play security αφορά την πιο ψαγμένη επιλογή απλών και σοφών προϊόντων ασφαλείας απο την παγκόσμια αγορά. Με έξυπνα και απλά βήματα, επιτρέπει στον τελικό χρήστη να απολαμβάνει υψηλό επίπεδο ασφαλείας σε πολύ ελκυστική τιμή. Προϊόντα σοφά, ευέλικτα και μοναδικά.

Η επιτυχία του shop.piperaris.com συνεχίζεται αφού καθιερώθηκε ήδη στον ελληνισμό γενικότερα, σαν ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα διαδικτυακά καταστήματα χονδρικής και λιανική πώλησης συστημάτων ασφαλείας. Η 20χρονη τεχνογνωσία και η υποστήριξη της ομάδας Piperaris Security το κάνει ιδιαίτερο, δίνοντας μια άνετη εμπειρία πλοήγησης στην τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων ασφαλείας.

Piperaris τα βλέπει ΟΛΑ… και διαδικτυακά!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες και τους διοργανωτές.

Εις το επανιδείν!

 

 

 

elΕλληνικα

Ελληνικα