Η παρουσία μας στην έκθεση Ασφάλειας SECUREXPO 2018

Ο τυπάρας μας πετάει για τη μεγαλύτερη έκθεση Ασφάλειας SECUREXPO
11 Μαΐου 2018
Ασφάλεια – Πως θα προστατέψουμε την Περιουσία μας – Μέρα Μεσημέρι – ΑΝΤ1
31 Μαΐου 2018

Και φέτος η PIPERARIS SECURITY SYSTEMS έδωσε το παρών της στην εξειδικευμένη έκθεση SECUREXPO στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως και τις 20 Μαΐου 2018.

Η Piperaris Security παρουσίασε, στο περίπτερο με Αρ.D15., το Διεθνές Διαδικτυακό Κατάστημα Συστημάτων Ασφάλειας, shop.piperaris.com αλλά και με τη Διαδυκτιακή Πλατφόρμα Τηλεματική gps.piperaris.com.

Η επιτυχία του shop.piperaris.com συνεχίζεται αφού καθιερώθηκε ήδη στον ελληνισμό γενικότερα, σαν ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα διαδικτυακά καταστήματα χονδρικής και λιανική πώλησης συστημάτων ασφαλείας. Η 25χρονη τεχνογνωσία και η υποστήριξη της ομάδας Piperaris το κάνει ιδιαίτερο, δίνοντας μια άνετη εμπειρία πλοήγησης στην τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων ασφαλείας.

Όσο για το gps.piperaris.com είναι μια απο τις μεγαλύτερες Διαδυκτιακές Πλατφόρμες Τηλεματικής στην αγορά και ίσως η μοναδική που διαθέτει ταυτόχρονη λειτουργία για Διαχείριση, Επιτήρηση, Εντοπισμό και Πλοήγηση, σε πληθώρα πεδίων εφαρμογών όπως στόλου οχημάτων, μηχανημάτων / αντικειμένων καθώς επίσης και παρακολούθηση προσώπων και γενικά ζωντανών οργανισμών.

Piperaris τα βλέπει ΟΛΑ… και διαδικτυακά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, στο 77 77 22 88 & διαδίκτυακά shop.piperaris.com

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο από την συνέντευξη του κ. Μάριου Τρύφωνος στο περιοδικό  Security Manager για την συμμετοχή μας στην έκθεση Securexpo 2018 στην Αθήνα!

 

elΕλληνικα

Ελληνικα