Η Hikvision κερδίζει για τρίτη φορά το βραβείο PSI CCTV Προϊόν της Χρονιάς

Oι διαρρήκτες του κοσμηματοπωλείου στη Λεμεσό
17 Σεπτεμβρίου 2018
Οθόνες – ένα παράθυρο στον κόσμο της ασφάλειας
21 Σεπτεμβρίου 2018

Η HIKVISION έχει κερδίσει το PSI Premier Βραβεία «CCTV Προϊόν της Χρονιάς» για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το προϊόν Hikvision που τιμήθηκε φέτος ήταν η φωτογραφική μηχανή PanoVu Mini Series IR PTZ (DS-2PT3326IZ-DE3), η οποία ενσωματώνει τέσσερις κάμερες σε μία για να παρέχει πανοραμικές εικόνες βίντεο για γενική παρατήρηση ή ανίχνευση και κοντινά πλάνα οποιωνδήποτε περιοχών όπου απαιτούνται περισσότερες λεπτομέρειες.

Περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες ασφάλειας δεν μπορούν να κάνουν λάθος.

Το Hikvision DS-2PT3326IZ-DE3 επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του PSI – κυρίως σχεδιαστές και εγκαταστάτες συστημάτων ασφάλειας – που ψήφισαν στην ιστοσελίδα του PSI. Με περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες επιτήρησης που ψηφίζουν κάθε χρόνο, η κατηγορία προϊόντων PSI του CCTV του Προϊόντος της Χρονιάς αμφισβητείται έντονα, κάνοντας το επίτευγμα της Hikvision ακόμα πιο ευχάριστο.

Ο Gary Harmer, Διευθυντής Πωλήσεων της Hikvision UK & Ireland, δήλωσε: “Χάρη σε όλους όσους ψήφισαν υπέρ του Hikvision και του PSI για τη διοργάνωση και τη διοργάνωση των βραβείων. Είμαστε συνεχώς καινοτόμοι για να δημιουργήσουμε προϊόντα επιτήρησης που παρέχουν στους εγκαταστάτες και τους τελικούς πελάτες υψηλή απόδοση, κορυφαία χαρακτηριστικά και εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Με την έντονη ισορροπία του βίντεο ευρείας γωνίας, των κοντινών λήψεων και της τρισδιάστατης τοποθέτησης, το DS-2PT3326IZ-DE3 προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη – κάτι που αναγνωρίστηκε φέτος από τους αναγνώστες του PSI. ”

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Πηγή: www.hikvisioneurope.com

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα