Αποκτήστε την σωστή κλειδαριά ασφαλείας
1 Φεβρουαρίου 2017
Μειώστε τις κλοπές εμπορευμάτων στο ελάχιστο
8 Φεβρουαρίου 2017

Οι περισσότεροι από εμάς ταυτίζουμε τα συστήματα ασφαλείας με τα συστήματα συναγερμού. Στην πραγματικότητα, ο όρος Συστήματα Ασφαλείας είναι πιο γενικός και περιλαμβάνει περαιτέρω μεθόδους προστασίας σημαντικές για την προσωπική μας ασφάλειά.

Πολλές είναι οι φορές που μπορεί να βρισκόμαστε μόνοι στο σπίτι και να κτυπάει το κουδούνι χωρίς να περιμένουμε επισκέψεις. Αυτό προκαλεί αυτόματος μια ανησυχία για την ασφάλεια μας. Είναι λοιπόν βασικό να έχουμε οπτική επαφή με το ποιος μπαίνει στο σπίτι μας, έτσι ένας σημαντικός παράγοντας για την προστασία μας είναι ο Έλεγχος Εισόδου.

Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Είναι ίσως η πιο απλή και βασική λειτουργία προστασίας που πρέπει να έχει κάθε κτίριο ή κατοικία, είτε πρόκειται για προσωπική ή εταιρική ασφάλεια. Το σύστημα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε συνεχή εξέλιξη παρέχοντας επιπλέον λειτουργίες στον τελικό χρήστη και μεγαλύτερες ευκολίες εγκατάστασης ακόμα και από τον ίδιο τον χρήστη.

Πλεονεκτήματα

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που αποκτάμε με αυτή την εξέλιξη αποτελεί το άνοιγμα στην ψηφιακή τεχνολογία μειώνοντας δραματικά τον όγκο της καλωδίωσης. Η εξέλιξη των συστημάτων θυροτηλεόρασης σε ψηφιακά, εκτός από την ευκολία στην εγκατάσταση έχει οδηγήσει τους κατασκευαστές στο να προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες για τον τελικό χρήστη. Με την τοποθέτηση των θυροτηλεοράσεων εξασφαλίζουμε όχι μόνο ακουστικό έλεγχο αλλά το βασικότερο, που είναι ο οπτικός έλεγχος για το ποιος εισέρχεται στο χώρο μας. Οι θυροτηλεοράσεις νέας τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν αυτόματα φωτογραφίες των επισκεπτών αλλά και πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η αποτροπή του όποιου επίδοξου διαρρήκτη να εισέλθει στο χώρος μας.

Μεταφορά κλήσης σε τηλεφωνικό κέντρο

Σημαντικό στοιχείο ασφάλειας αλλά και άνεσης είναι να μας δίνεται η δυνατότητα να απαντάμε στον επισκέπτη μέσω του σταθερού ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου μας. Αυτό γίνεται με μια μετατροπή στο μόνιτορ μεταφέροντας τις κλήσεις στο προσωπικό μας τηλέφωνο.

Λειτουργία μνήμης

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα φεύγοντας από το σπίτι του να ενεργοποιήσει πατώντας ένα διακόπτη στο μόνιτορ τη λειτουργία καταγραφής αναπάντητων κλήσεων από τη είσοδο. Σε κάθε κλήση ενός επισκέπτη το μόνιτορ θα καταγράψει σε κατάλληλη μνήμη έτσι όταν επιστρέψει ο χρήστης ελέγχει ποια άτομα τον έχουν επισκεφθεί.

Η ασφάλεια μας ξεκινάει πριν περάσει ο οποιοσδήποτε την κεντρική είσοδο μιας πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας. Για να περιορίσουμε την πιθανότητα παραβίασης του χώρου μας, είναι απαραίτητο να μπορούμε να ελέγχουμε την κεντρική μας είσοδο.

Βρείτε  ΕΔΩ μερικές προτάσεις για το κατάλληλο σύστημα θυροτηλεόρασης!

https://piperaris.com/abus/diyvideodoorphones.html

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

elΕλληνικα

Ελληνικα