Αυτόνομος σταθμός εξυπηρέτησης στη βιβλιοθήκη Στέλιος Ιωάννου - Εφαρμοσμένες λύσεις της Piperaris Security στην Κύπρο
Αυτόνομος σταθμός εξυπηρέτησης
19 Φεβρουαρίου 2019
ΠΑΣΥΞΕ - η παρουσία της Piperaris Security στο 41ο συνέδριο
41o Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο
25 Φεβρουαρίου 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την OMONOIA για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με προοπτική για επέκταση τα επόμενα χρόνια.

Το λογότυπο της εταιρείας μας PIPERARIS θα τοποθετηθεί στη δεξιά επωμίδα της επίσημης εμφάνισης της Ομόνοιας.

Η ομάδα της Ομόνοιας

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κατακτήσει 59 τίτλους από το έτος ίδρυσης του Συλλόγου (1948) μέχρι σήμερα, επίδοση ρεκόρ για την Κύπρο. Την τροπαιοθήκη της κοσμούν: 20 πρωταθλήματα ΚΟΠ, 14 κύπελλα ΚΟΠ, 16 Σούπερ Καπ, 4 πρωταθλήματα ΚΕΠΟ και 5 κύπελλα ΚΕΠΟ. Έχει συμμετάσχει 42 φορές στα κύπελλα Ευρώπης, δίνοντας 132 αγώνες.

Έδρα της είναι το ΓΣΠ, χωρητικότητας 22859 θεατών. Διαθέτει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, το “Ηλίας Πούλλος”.

Είναι η δημοφιλέστερη ομάδα του νησιού. Κατέχει το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε μια σεζόν, με 11.003 εισιτήρια ανά αγώνα.

Η εταιρεία Piperaris Security

Με 25 χρόνια εμπειρία, με ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 40 ατόμων και με δίκτυο συνεργατών στην Κύπρο και το εξωτερικό, κατάφερε να γίνει πιστός συνεργάτης με τους πελάτες της με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και προστασίας για κάθε ανάγκη.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται σε γερές βάσεις θέτοντας μακροχρόνιους στόχους ενώ η φιλοσοφία της Piperaris Security παραμένει η ίδια, να συνεχίσει να βαδίζει παράλληλα με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφάλειας και ολοένα να διευρύνει την γκάμα προϊόντων της προσφέροντας υπηρεσίες πέντε αστέρων έχοντας ως στόχο την αξιόπιστη προστασία, ασφάλεια και επιτυχία των πελατών της.

Διαθέτει δύο εκθεσιακούς χώρους, εργαστήριο, κέντρο διαχείρισης και παρακολούθησης, αποθήκες υλικών και εξαρτημάτων σε Λεμεσό και Λευκωσία και εξυπηρετεί ολόκληρη την Κύπρο.

Τηλ: 77772288
Email: [email protected]
Διεύθυνση Λεμεσού: Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 105Α, 3021 Λεμεσός
Διεύθυνση Λευκωσία: Λεωφ. Σπύρου Κυπριανου 13 & 13Α, 1075 Λευκωσία

Ιστοσελίδα: piperaris.com

Facebook Page: @Piperaris
Instagram: piperarisecurity

Ευχαριστούμε την μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μας καλωσορίζει στην ομάδα της και εκφράζουμε την βεβαιότητα για μια άριστη, εποικοδομητική και επιτυχημένη συνεργασία. Με τις ευχές μας για μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική πορεία!

elΕλληνικα

Ελληνικα