Συνδρομητικές Υπηρεσίες Καμερών - Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης - CCTV

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση σε Συνδρομητικά Πακέτα καμερών και υπηρεσιών, έχουμε να σας προσφέρουμε δύο εναλλακτικές λύσεις σε επίπεδο καμερών.

Μπορείτε να επιλέξετε μαζί με τον ειδικό ασφάλειας - που θα έχει δει το χώρο στον οποίο επιθυμείτε να έχετε εγκατεστημένο ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης - ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα λύσεων αλλά με έναν απλούστερο διαχωρισμό σε λύση με αναλογικές κάμερες HD720P ή σε λύση με ψηφιακές κάμερες IP HD1080P.


Συνδρομητικά Πακέτα Αναλογικών Καμερών

Συνδρομητικά Πακέτα Αναλογικών Καμερών FULL HD720P σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργία μέρας/νύχτας, έξυπνες υπέρυθρες. Καταγραφικό έως και 16 κανάλια. Συνδρομή ή αγορά υλικών και υπηρεσιών προσαρμόσιμα στις δικές σας ανάγκες. Για να έχω Ολοκληρωμένη Λύση Ασφαλείας για πάντα!


Συνδρομητικά Πακέτα Καμερών IP

Συνδρομητικά Πακέτα Ψηφιακών Καμερών με Full HD1080P εικόνα και κάλυψη από 1 έως και πέραν των 16 καμερών. Ψηφιακό καταγραφικό μέχρι και 32 καναλιών. Πακέτα πλήρως προσαρμόσιμα στις δικές σας ανάγκες. Για να έχω Ολοκληρωμένη Λύση Ασφαλείας για πάντα!

Σε μια σύνοψη οι διαφορές αναλογικών από ψηφιακές κάμερες είναι οι παρακάτω:

Κόστος καμερών:

Οι αναλογικές κάμερες είναι σαφώς χαμηλότερου κόστους σε σχέση με τις ψηφιακές κάμερες.

Ποιότητα Εικόνας

Το αναλογικό σήμα υψηλής ευκρίνειας (HD) αύξησε σημαντικά την ποιότητα της εικόνας και την ανάλυση.

Απλότητα:

Οι αναλογικές κάμερες είναι αρκετά εύκολο να τρέξουν, στέλνοντας καταγραφές σε ένα ψηφιακό βίντεο (DVR), το οποίο στη συνέχεια μετατρέπει το αναλογικό σε ψηφιακό και το αποθηκεύει. Τα DVR είναι επίσης απλά στη ρύθμιση τους.

Ρυθμός καρέ και ποιότητα εικόνας

Ο ρυθμός των καρέ των αναλογικών καμερών είναι χαμηλότερος από αυτόν των IP, επομένως δεν είναι ιδανικές για περιοχές που έχουν μεγάλη κίνηση ή που πρέπει να δείξουν μεγάλη λεπτομέρεια. Επίσης, δεν μπορείτε να κάνετε ζουμ ψηφιακά όπως μπορείτε με κάμερες IP. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις ή περιοχές, η ποιότητα της εικόνας μπορεί να μην είναι καθοριστικός παράγοντας. Ανάλογα με την εφαρμογή, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου δεν είναι απαραίτητο ένα υψηλό ρυθμό καρέ.

Πολλαπλοί αισθητήρες:

Οι κάμερες IP έχουν τη δυνατότητα να περιέχουν τρεις ή τέσσερις αισθητήρες σε μία κάμερα, οι οποίες μπορούν να καλύψουν μια περιοχή που συνήθως απαιτεί περισσότερες αναλογικές κάμερες για να την καλύψουν.

Ανάλυση:

Η ανάλυση στις κάμερες συνεχίζει να βελτιώνεται και οι κάμερες IP έχουν ανώτερη ποιότητα εικόνας από εκείνη των αναλόγων. Μπορείτε ωστόσο να έχετε κάμερες με διαφορετικές αναλύσεις και αναλογίες διαστάσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ασφάλεια:

Η τεχνολογία των IP καμερών επιτρέπει το βίντεο είναι κρυπτογραφημένο και επικυρωμένο, οπότε η μετάδοση είναι ασφαλής.

Κόστος εγκατάστασης:

Μπορεί να κοστίσει περισσότερο η αρχική εγκατάσταση ενός συστήματος καμερών IP συγκριτικά με την εγκατάσταση ενός αναλογικού συστήματος καμερών.
 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ


Στείλτε μήνυμα τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ και αφήνοντας τα στοιχεία σας εξασφαλίστε ΔΩΡΕΑΝ δύο (2) μήνες* (όροι προσφοράς) το μηνιαίο πάγιο για το πακέτο συνδρομητικών υπηρεσιών σε όλους τους νέους συνδρομητές που επιλέγουν να εγγραφούν!    Επιλέξετε τι σας ενδιαφέρει:


    CCTV - Κλειστό Κύκλωμα ΠαρακολούθησηςAlarm System - Σύστημα Συναγερμού


    *Τα πεδία με αστεράκι είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν για σκοπούς καλής εξυπηρετησης στην επικοινωνία μας μαζί σας


     
    Ελληνικα