ΠΑΣΥΞΕ - η παρουσία της Piperaris Security στο 41ο συνέδριο
41o Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο
25 Φεβρουαρίου 2019

Piperaris Security σας προσκαλεί στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία το Σάββατο και την Κυριακή 18  και 19 Μαΐου για περεταίρω ενημέρωση, επίδειξη και επεξήγηση όλων των συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμού, καλύπτοντας όλες τις απορίες και προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας. Έξυπνα προϊόντα, έξυπνες λύσεις για έξυπνα σπίτια και επιχειρήσεις. Μιλήστε με τους ειδικούς στην ασφάλεια του σπιτιού σας ή του γραφείου σας.

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων η Piperaris Security  φροντίζει για την τέλεια επιλογή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για πραγματική ασφάλεια και προστασία.

Η πετυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται σε γερές βάσεις με μακροχρόνιους στόχους. Η φιλοσοφία της Piperaris Security παραμένει η ίδια. Nα συνεχίσει να βαδίζει παράλληλα με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας σε συστήματα ασφάλειας, να συνεχίσει να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και να προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων με στόχο πάντα την αξιόπιστη προστασία, ασφάλεια και επιτυχία των πελατών της.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά στο The Mall of Cyprus.

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα