Μέτρα Προστασίας από Δασική Πυρκαγιά
3 Αυγούστου 2018
Η Hikvision κερδίζει για τρίτη φορά το βραβείο PSI CCTV Προϊόν της Χρονιάς
20 Σεπτεμβρίου 2018

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών που «σήκωσαν» κοσμηματοπωλείο στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό . 

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος (CCTV) στο οποίο εικονίζονται δυο πρόσωπα να εγκαταλείπουν τη σκηνή με τα κλοπιμαία.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα ήχησε ο συναγερμός κοσμηματοπωλείου επί της οδού Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας ενώ ο φρουρός ειδοποίησηε άμεσα την Αστυνομία και έσπευσε στο υποστατικό χωρίς όμως να προλάβει τους δράστες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο στο κατάστημα με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου και σήκωσαν τα εξωτερικά ρολά σε ύψος περίπου 30 εκατοστών και κατάφεραν να εισέλθουν εντός του καταστήματος.

Στη συνέχεια έσπασαν γυάλινες προθήκες του καταστήματος και σε χρόνο περίπου πέντε λεπτών πήραν ότι πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, έκανε λόγο για συγκεκριμένη σπείρα που έφθασε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη έχει αρχίσει τη δράση της.

Πηγή: philenews

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνει
1. Σωστή μελέτη του χώρου
2. Σύστημα ασφαλείας /συναγερμού (burglar alarm). Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας είναι η μόνη αποτελεσματική λύση για την θωράκιση του χώρου σας .Ιδιαίτερα μάλιστα αν το συνδέσετε σε κέντρο λήψης σημάτων , τότε πραγματικά ανεβάζετε ψηλά τον πήχη της ασφάλειας του χώρου σας.
Ένα σύστημα ασφαλείας σχεδιασμένο για την ανίχνευση εισβολής δεν θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο μόνο με αισθητήρες πόρτας, αλλά με ανιχνευτές σπασίματος γυαλιού και ανιχνευτές κίνησης.
3. Ψηφιακή Εγγραφή και Μετάδοση εικόνας
4. Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης (CCTV) Η επιτήρηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι οποιουδήποτε σχήματος ασφάλειας που σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τι συμβαίνει στο κατάστημά σας σε πραγματικό χρόνο ή να κάνετε ανασκόπηση των προηγούμενων συμβάντων. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει μόνο να τοποθετήσετε μια κάμερα οπουδήποτε και να περιμένετε να είναι αποτελεσματική. Συνιστάται να τα ορίσετε στρατηγικά για να καλύψετε κάθε τετραγωνικό πόδι του καταστήματός σας.
5. Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης
6. Χρήση Χρηματοκιβωτίων για αποθήκευση μεγάλης αξίας αντικειμένων . Έχοντας ένα ασφαλές για την αποθήκευση εμπορευμάτων υψηλής αξίας σε μια νύχτα μπορεί να είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο σε ένα κατάστημα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες για την ασφάλιση των αντικειμένων αξίας προϋποθέτους πολλές φορές την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου υψήλης βαθμίδας προστασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να ασφαλίσετε σωστά το χώρο σας.

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα