διαρρήξεις και κλοπές
Διαρρήξεις μέρα μεσημέρι
27 Φεβρουαρίου 2019
η piperaris Security εξαγόρασε την Erotocritou Security - Αναφορές στον τύπο και στο διαδίκτυο
Αναφορές στον Τύπο για την Εξαγορά της Erotocritou
27 Μαρτίου 2019

Η εταιρεία PIPERARIS ανακοινώνει την εξαγορά όλων εργασιών και εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας EROTOCRITOU SECURITY SYSTEMS LTD.

Ενθαρρυμένη από την μακροχρόνια και διαρκή επιτυχία της στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία Piperaris Security με αυτή την κίνηση φιλοδοξεί να διεισδύσει ακόμη πιο δυναμικά στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα της ασφάλειας και να διατηρήσει την ηγετική της θέση. Οι δύο εταιρείες κατέληξαν στην πιο πάνω συμφωνία και ήδη έχει υπογραφεί σχετικό μνημόνιο.

Σε δήλωση του ο κος. Μάριος Τρύφωνος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Piperaris ανάφερε ότι:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια PIPERARIS το ανθρώπινο δυναμικό της EROTOCRITOU αλλά και τους επί χρόνια πιστούς πελάτες με την υπόσχεση για μια αξιόπιστη μακροχρόνια συνεργασία. Η συμφωνία έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας σε νέες αγορές και συνεργασίες. Με την κίνηση αυτή προσδοκούμε στην επιπλέον ενδυνάμωση της PIPERARIS επιδιώκοντας να ενισχύσουμε τις επαφές μας μεταξύ συνεργατών (Β2Β) έτσι ώστε να εισχωρήσουμε πιο βαθιά σε έργα και στην χονδρική αγορά. Είμαστε βέβαιοι πως με την ένταξη της  EROTOCRITOU γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί ενώ θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για πραγματική ασφάλεια και προστασία.”

 

Με τη σειρά του ο κος. Μιχάλης Ερωτοκρίτου Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Erotocritou δηλώνει πως:

“Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την εταιρεία μας που θα ενταχθεί στην μεγάλη οικογένεια PIPERARIS. Το να ενταχθούμε σε ένα μεγαλύτερο σχήμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, μας δίνει την δυνατότητα να ενισχύσουμε πολύ περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων μας, να αναβαθμίσουμε την δυναμική και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να αξιοποιήσουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Με την συνεργασία αυτή διασφαλίζουμε τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα σταθερότητα και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Θέτουμε γερές βάσεις με αυτή την επιχειρηματική κίνηση με πρωταρχικό στόχο μας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας”

 

Η εταιρεία Erotocritou Security βρίσκεται στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας από το 2004 με βάση την Λεμεσό. Εισάγει, προμηθεύει και εγκαθιστά συναγερμούς διαρρήξεως, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης και συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε όλη την Κύπρο. Με έμπειρο προσωπικό προσφέρει μοντέρνα, εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα ασφαλείας για κάθε ανάγκη.

Το γκρουπ PIPERARIS αποτελείται από δύο εταιρείες, την Piperaris Security  και την Piperaris Smart Automations. Πιστοποιημένοι με ISO-9001, διαθέτουν γραφεία σε Λεμεσό και Λευκωσία, με εκθεσιακούς χώρους, εργαστήρια, αποθήκες υλικών και εξαρτημάτων. Με εμπειρία πέραν των 25 χρόνων, έμπειρο, πιστοποιημένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 40 ατόμων μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμα στην πιο απαιτητική ανάγκη.  Με 24ΩΡΗ Παγκύπρια εξυπηρέτηση, με Κεντρικό Σύστημα Τεχνικής Διαχείρισης Συστημάτων και με Υπερσύγχρονο Κέντρο λήψεως σημάτων, αναλαμβάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση και την παρακολούθηση όλων των συστημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με συμμάχους τις σημαντικότερες αυθεντικές κατασκευάστριες εταιρείες τις παγκόσμιας αγοράς, ενισχύεται κατά πολύ η προσπάθεια ώστε να προσφέρει τις πιο οικονομικές και πιο ολοκληρωμένες λύσεις της αγοράς.

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα