Απλά μέτρα προστασίας εναντίον διαρρήξεων σε κατοικίες και καταστήματα
20 Ιανουαρίου 2020
4o Συνέδριο Security Project Cyprus 2019 – Ομιλία Προέδρου ΚΥΣΕΑ
11 Μαρτίου 2020
Αποκαλεί τον εαυτό του απόλυτα αυθόρμητο και οργανωμένο

Μικρός ονειρευόταν να γίνει καπετάνιος πλοίου, ενώ σήμερα βρίσκεται στο πηδάλιο σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο τομέα ηλεκτρονικής ασφάλειας και προστασίας στην Κύπρο. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή της Piperaris Security, Μάριο Τρύφωνος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «3 Λεπτά» για την καθημερινότητά και την επαγγελματική του πορεία.

Από τον κύκλο των επιχειρηματιών, ο Μάριος Τρύφωνος, θαυμάζει μόνο όσους θεωρεί έντιμους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα αυτούς που με την επιμονή και φαντασία άφησαν κάτι διαφορετικό στην ανθρωπότητα. Επιπλέον, δε θα ήθελε να έχει μετοχές σε καμία εταιρεία του εξωτερικού γιατί θέλει να επενδύει μόνο σε εταιρείες στις οποίες μπορεί να έχει ουσιαστική και ενεργή συμμετοχή.

Μεγαλύτερο επίτευγμα του αποτελεί η δημιουργία της εταιρείας Piperaris Security – Protection, ενώ μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει μέσα από την επαγγελματική του πορεία είναι «Όλα είναι θέμα timing».

Σε ένα νέο επιχειρηματία θα έδινε τη συμβουλή να έχει business plan, να ακολουθεί πεισματικά το ένστικτό του και να μην επηρεάζεται από το περίγυρό του.

Επιπλέον, δηλώνει πως το επιχειρηματικό deal που του τράβηξε την προσοχή δεν είναι άλλο από την ένταξη της εταιρεία Creative Automation στην οικογένεια της Piperraris-Security Protection.

Άμεσος επαγγελματικός στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση και ενίσχυση του ηγετικού της ρόλου στο τομέα της ασφάλειας και τους αυτοματισμούς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ο Μάριος Τρύφωνος σε νεαρή ηλικία ίδρυσε την εταιρεία Piperaris και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να στελεχώσει την ομάδα με συνεργάτες τόσο σε Λευκωσία όσο και σε Λεμεσό. Εκτός από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Piperaris Security, διατελεί αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Ασφαλείας, ΚΥΣΕΑ και από το 2018 και μετά είναι πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Ασφαλείας, ΚΥΣΕΑ.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Piperaris-Security Protection ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1993. Η σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η υψηλή τεχνογνωσία, την καθιστούν σημαντική στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η καλή εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ προσπαθεί να συμβαδίζει με την παγκόσμια εξέλιξη της τεχνολογίας σε συστήματα ασφάλειας.

Πηγή: INBusiness news , της Μύριας Οδυσσέως

elΕλληνικα

Ελληνικα