Ετήσια συνάντηση εταιρείας piperaris security 2018
Ετήσια Συνάντηση Εταιρείας Piperaris 2018
22 Οκτωβρίου 2018
highlights from ISE 2019
ISE 2019
12 Φεβρουαρίου 2019

Η Smartcom, η SmartPress, το περιοδικό “Security Manager” και η PIPERARIS έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο 3ο συνέδριο Security Project Cyprus 2018 την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 στο Hilton Λευκωσίας. Ώρα προσέλευσης στις 9πμ.

Το 3ο Συνέδριο Security Project Cyprus – που θα διοργανωθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Hilton Cyprus Λευκωσίας – θα αναδείξει  τους τρόπους με τους οποίους το όραμα της ενσωμάτωσης της Ασφάλειας  στις  Έξυπνες Πόλεις και τα Έξυπνα Κτίρια μπορεί να γίνει πράξη.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου που διοργανώνει το Security Manager και η Smart Press θα καλύψει ένα ευρύτατο πεδίο θεματολογίας, με παρουσιάσεις από θεσμικούς φορείς και εισηγητές με εμπειρία και τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς της ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα στο χώρο του συνεδρίου θα διοργανωθεί έκθεση όπου εταιρίες του χώρου θα παρουσιάσουν προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες security.

 Οι σύγχρονες προκλήσεις και οι νέοι τρόποι αντιμετώπισης κάθε μορφής εγκληματικότητας και κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου. Τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας, στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα και η συνεισφορά της τεχνολογίας στην προστασία των εγκαταστάσεων θα αποτελέσουν τα βασικά σημεία αναφοράς.

 Το συνέδριο Security Project Cyprus θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη σημαντικότερη συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Κύπρο, αλλά και όλων όσων έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο χώρο συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή.

Πληροφορίες – Εγγραφές:
www.securityproject.com.cy

Σχετικό κείμενο δημοσιεύτηκε και στο Security Manager

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα