Χρήση Υγραερίου με Ασφάλεια!
16 Μαρτίου 2017
Κυκλοφόρησε το νέο 50ευρο!
27 Απριλίου 2017

Η αναμονή σε μία ουρά με σκοπό την εξυπηρέτησή μας για κάποιο ζήτημα είναι ένα φαινόμενο που όλοι έχουμε βιώσει στην καθημερινότητα μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων ουρών είναι σε αεροδρόμια, ταμεία, τράπεζες, υπεραγορές κτλ.

Οι ουρές αναμονής αποτελούν φαινόμενο το οποίο δημιουργείται όταν η ζήτηση για μία εξυπηρέτηση είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα εξυπηρέτησης. Αυτό πολλές φορές προκαλεί εντάσεις τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό αφού δημιουργεί καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των εργασιών τους.

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες και ανικανοποίητο προσωπικό και ταυτόχρονα μη παραγωγικό. Συνεπώς, η ύπαρξη ουρών αναμονής είναι μια δυσάρεστη κατάσταση τόσο για αυτούς που λαμβάνουν όσο και για αυτούς που παρέχουν την εξυπηρέτηση.

Προκύπτει, επομένως , εύλογα το ερώτημα: “Γιατί λοιπόν να υπάρχει αναμονή;”

Η λύσεις για την βελτίωση εξυπηρέτησης σε τέτοιους χώρους μπορεί να είναι:

  1. Καλύτερος προγραμματισμός
  2. Καλύτερη ταξινόμηση υπαλλήλων στις κατάλληλες θέσεις.
  3. Περισσότερο προσωπικό
  4. Μεγαλύτερος χώρος (όταν υπάρχει χωρικός περιορισμός)
  5. Σύστημα εξυπηρέτησης ή ουρά αναμονής (queueing system)

Η καλύτερη λύση βρίσκεται στα Συστήματα Εξυπηρέτησης και Αναμονής . Απόλυτα χρήσιμο σύστημα με εύκολη προσαρμογή και πολλαπλές επιλογές χρήσης λειτουργίας.

Διάφορες υπηρεσίες μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα και ανεξάρτητα, σε παράλληλα σημεία εξυπηρέτησης μέσα στον ίδιο χώρο, τερματίζοντας τις ουρές και δίνοντας διαφάνεια στην προτεραιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Συνεπώς, η γνώση των λειτουργικών χαρακτηριστικών των συστημάτων εξυπηρέτησης και των ουρών αναμονής μπορεί να οδηγήσει σε θεαματικές βελτιώσεις της απόδοσής τους για την ικανοποίηση και των πελατών και των εξυπηρετητών.

Βρείτε  ΕΔΩ πληροφορίες για Συστήματα Σειράς Αναμονής και Εξυπηρέτησης

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

elΕλληνικα

Ελληνικα