Διάρρηξη οικίας - συμβουλες
Διάρρηξη σε οικίες (tips)
24 Οκτωβρίου 2019
Απλά μέτρα προστασίας εναντίον διαρρήξεων σε κατοικίες και καταστήματα
20 Ιανουαρίου 2020

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή της εξοχικής του κατοικίας ήρθε σήμερα νωρίς το πρωί 67χρονος στο Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 67χρονος αντίκρισε λίγα λεπτά μετά τις 6:00 άγνωστο άνδρα να κρατά μεγάλο κατσαβίδι μπροστά στην πόρτα της οικίας του. Αυτός, του ζήτησε φαγητό και όταν ο 67χρονος του έδωσε, ζήτησε χρήματα στα αγγλικά με κυπριακή προφορά: «Money, money».

Έπειτα, ο παραπονούμενος έδωσε στον δράστη αρχικά κάποια κέρματα και έπειτα γύρω στα 400 ευρώ μετρητά. Κατόπιν και ενώ ο δράστης εισήλθε στην οικία και άρχισε να ψάχνει στα υπνοδωμάτια, ο 67χρονος διέφυγε και ο δράστης τον καταδίωξε σε μικρή απόσταση πριν κλέψει όχημα από το σπίτι.
Ακολούθως, ο παραπονούμενος ενημέρωσε τη σύζυγό του και η ίδια ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία μέσω του συστήματος GPS, κατάφερε να εντοπίσει το κλαπέν αυτοκίνητο. Αυτό εντοπίστηκε στο χωριό Παλώδια, όπου ο δράστης το εγκατέλειψε και διέφυγε πεζός, αφού καταδιώχθηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Ο δράστης αναζητείται και περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.80-1.85μ., μελαχρινός με γένι, ενώ φορούσε χειρουργικά άσπρα γάντια, μαύρο παντελόνι, μαύρη φανέλα, μαύρα παπούτσια και μαύρη φόρμα με κουκούλα.

Την υπόθεση διαχειρίζεται το ΤΑΕ Λεμεσού.
Πηγή: philenews.com

Βρές το κατάλληλο GPS εδώ!
Online-shop

elΕλληνικα

Ελληνικα