Οθόνες – ένα παράθυρο στον κόσμο της ασφάλειας
21 Σεπτεμβρίου 2018
πιστοποιητικά πυρασφάλειας για τα σχολεία
Πυρασφάλεια στα σχολεία
11 Οκτωβρίου 2018

Ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη απόπειρα διάρρηξης που απετράπη με επιτυχία αφού χρησιμοποιήθηκε το CCTV σύστημα έγκαιρα ούτως ώστε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία ταχύτατα και να προλάβει τους δράστες στο παρά πέντε! 

Την απόπειρα διάρρηξης του διαμερίσματός του ζωντανά έβλεπε από το τηλέφωνό του μέρα μεσημέρι πολίτης που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Περιπολικά απέκλεισαν την περιοχή όπου βρίσκεται πολυκατοικία στους Αγίους Ομολογητές με αποτέλεσμα να πιάσει στα πράσα τρεις Γεωργιανούς, ενώ τέταρτος διέφυγε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί, όταν πολίτης που έχει στο κινητό του εφαρμογή είδε με τη βοήθεια καμερών, σε πραγματικό χρόνο, το διαμέρισμά του που βρίσκεται στους Αγ. Ομολογητές και αντελήφθη δύο πρόσωπα να βρίσκονται έξω από αυτό και να προσπαθούν να εισέλθουν.

Τότε ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ έσπευσε και ο ίδιος επιτόπου.

Περιπολικά πήγαν στο σημείο και εντόπισαν δύο πρόσωπα να βρίσκονται στην είσοδο της πολυκατοικίας εκτελώντας χρέη φρουρού και άλλους δύο που άρχισαν να τρέχουν με τη θέα των αστυνομικών.

Άρχισε κυνηγητό και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις από αυτούς, ενώ ο τέταρτος διέφυγε και αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για Γεωργιανούς και στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Σημειώνεται ότι στην περιοχή σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα διαρρήξεις και κλοπές, ενώ σήμερα οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η κράτησή τους.

Πηγή: philenews

enEnglishelΕλληνικα

Ελληνικα