ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – 2015
5 Οκτωβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο της διεθνούς εκθέσεως στη Λευκωσία, η εκδήλωση της εταιρείας Piperaris Security Protection με τίτλο “Τhe CCTV Event – Discover the next generation”.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους καλύτερους και μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και θερμικής απεικόνισης, της παγκόσμιας αγοράς, τις εταιρείες FLIR και ΗΙKVISION.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα των συστημάτων και να αποτελέσει όχι μόνο μία πηγή γνώσης αλλά και να συμβάλει στην πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση εκτός από έμπειρους μηχανικούς επιστήμονες των εταιρειών παρεβρέθηκε επίσης και ο ανώτερος υπαστυνόμος, προϊστάμενος του ουλαμού πρόληψης εγκλημάτων κύριος κ. Πέτρος Παττούρας, ο οποίος επεσήμανε την αναγκαιότητα των συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης ως ένα μέτρο πρόληψης της εγκληματικότητας.

Οι αντιπρόσωποι της εταιρείς FLIR κ. David Montague και Nikitas Koutsourais, παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των συστημάτων θερμικής απεικόνισης και την χρήση τους όπως για περιμετρική κάλυψη.

Αντίστοιχα, οι αντιπρόσωποι της εταιρείας HIKVISION κ. Ricky XIA και Myler Jong παρουσίασαν τις καινοτόμες δυνατότητες των αναλογικών και διαδικτυακών καμερών και το ευρή φάσμα εφαρμογών τους. Η εταιρεία Piperaris Security Protection είναι αντιπρόσωπος των πιο πάνω εταιρειών στην Κύπρο.

elΕλληνικα

Ελληνικα