Αποστειρωτής Βιβλίων

O Μάριος Τρύφωνος στο OMEGA TV
21 Μαΐου 2020
Καθίσταται υποχρεωτική η χρήση GPS σε όλα τα οχήματα των μεταφορέων σκιπ.
27 Σεπτεμβρίου 2021


ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Μια απλή και απαραίτητη λύση για απολύμανση των βιβλίων που χρησιμοποιούνται συνεχώς από διαφορετικούς αναγνώστες.
Χαρακτηριστικό του, η ευκολία στη χρήση αλλά και η αθόρυβη λειτουργία του πράγμα που απαιτείται στους χώρους όπου χρησιμοποιείται.
Αποστειρώνει το κάθε βιβλίο, με την αποτελεσματικότητά του να φτάνει στο 99.9% και την ασφάλεια στη χρήση του στο 100%. Αποτελεί απαραίτητο πλέον σύμμαχο των βιβλιοθηκών, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν τη λειτουργία τους, ακόμα και στις ιδιάιτερες συνθήκες που ζούμε.

Ο σημερινός τρόπος ζωής επιβάλλει όσο το δυνατόν την πλέον μεγαλύτερη προφύλαξη από μολυσματικούς παράγοντες που κυκλοφορούν τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στα πράγματα που χρησιμοποιούμε και αγγίζουμε καθημερινά, ειδικά σε χώρους όπου είναι δυνατή η πρόσβαση πολλών ατόμων. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα σχολεία, Πανεπιστήμια, σχολές, κολέγια, νηπιαγωγεία όσο και νοσοκομεία,
δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες στα οποία τα μέλη ή προσωπικό εισέρχονται, κινούνται και μένουν πολλές ώρες της ημέρας.

Τα βιβλία, όσο ασφαλή και να φαίνονται, αποτελούν εστίες μικροβίων για ιούς, μύκητες, βακτήρια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες. Η τριήμερη καραντίνα είναι μεν ένα μέτρο αποφυγής μετάδοσης ιών όπως ο κορωναϊός αλλά δεν είναι αποτελεσματικός. Το κάλυμμα των βιβλίων που συχνά αποτελείται από πλαστικές ουσίες χρειάζεται τουλάχιστον εννέα ημέρες για να χαρακτηριστεί ασφαλές.

Ο αποστειρωτής βιβλίων, με ένα πάτημα κουμπιού, σε τριάντα δευτερόλεπτα καταστρέφει όλους τους γνωστούς ιούς, βακτήρια και μύκητες (π.χ. μούχλα) με τις λάμπες ισχυρής ακτινοβολίας UV που διαθέτει. Απομακρύνει τη σκόνη με τον δυνατό ανεμιστήρα που έχει, απομακρύνοντας ταυτόχρονα πιθανούς αλλεργιογόνους παράγοντες με ποσοστό αποτελεσματικότητας 99.9%.
H λειτουργία του είναι απόλυτα ασφαλής και απλή ώστε να μπορεί ο καθένας να την εκτελέσει μόνος του.

Τοποθετούμε απο 1 έως 4 βιβλία στον επιτραπέζιο μικρότερο αποστειρωτή, απο 1 έως 4 στον κάθε θάλαμο του δεύτερου επιδαπέδιου αποστειρωτή
εξασφαλίζοντας την οικονομικότερη δυνατή λειτουργία λόγω ανεξαρτησίας στη λειτουργία των δύο θαλάμων και απο 1 έως 13 βιβλία στον μεγάλο επιδαπέδιο αποστειρωτή. Αμέσως μετά πιέζουμε το κουμπι «λειτουργία» που βρίσκεται δίπλα στην οθόνη λειτουργιών, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, που είναι ο ενδεδειγμένος χρόνος (ο χρόνος παραμετροποιείται) μπορούμε να δούμε από το διάφανο κάλυμμα την λειτουργία της συσκευής και τον τερματισμό της και αμέσως μετά να χρησιμοποιήσουμε ξανά τη συσκευή. Πέραν της κύριας χρήσης της η συσκευή είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και για την αποστείρωση άλλων αντικειμένων του προσωπικού όπως π.χ. πληκτρολόγια, ποντίκια υπολογιστή και άλλα.

Η λειτουργία της είναι σχεδόν αθόρυβη δείχνοντας σεβασμό στον γενικότερο κανονισμό των χώρων που χρησιμοποιείται για αποφυγή θορύβων. Όσο απλή και αν είναι η λειτουργία της θα υπάρχει πάντα υποστήριξη από την εταιρεία μας σε όποιες ανάγκες ή απορίες τυχών παρουσιαστούν αλλά και πληρότητα σε ανταλλακτικά (π.χ λάμπες UV ακτινοβολίας) ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής αποστείρωσης της επιλογής σας. Πάντα στη διάθεσή σας θα είναι ο δικός σας σύμβουλος ασφαλείας για να σας βοηθήσει στην επιλογή σας βάσει των αναγκών που θα καθορίσετε και την επίλυση οποιασδήποτε απορίας. Πλέον αυτού θα υπάρχει συνεχής τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη.

elΕλληνικα

Ελληνικα