H HIKVISION ανακοινώνει 46% αύξηση στις πωλήσεις της κάθε χρόνο
1 Μαρτίου 2016
Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού κατάλληλο για φοιτητές!
24 Ιανουαρίου 2017

Τα κρούσματα διάρρηξης όχι μόνο αυξάνονται συνεχώς αλλά και πολλές φορές συνοδεύονται και με βία προς τα άτομα που βρίσκονται εντός του χώρου, κατά τη διάρκεια της διάρρηξης. Έτσι ένα ερώτημα που πρέπει να σας προβληματίσει είναι η σωστή επιλογή συναγερμού.

Πως διαλέγω ένα Σύστημα Συναγερμού;

  1. Η πρώτη σκέψη που πρέπει να κάνετε είναι εάν θέλετε ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό.Μια συχνή απορία που προκύπτει κατά την διαδικασία επιλογής του κατάλληλου συστήματος συναγερμού σπιτιού είναι αν θα επιλέξουμε ασύρματο ή ασύρματο συναγερμό.Ο Ασύρματος Συναγερμός εγκαθίστανται πολύ γρήγορα ακόμα και από εσάς τους ίδιους αν έχετε κάποιες τεχνικές γνώσεις σε συνεργασία φυσικά με τον προμηθευτή ή τεχνικό σας που θα αναλάβει τον προγραμματισμό του. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του είναι πως δεν θα υπάρξει στον χώρο καμία αναστάτωση αφού δεν υπάρχει κανένα καλώδιο που πρέπει να περάσει από κάποιο σημείο του σπιτιού.

    Με τα Ενσύρματα Συστήματα Συναγερμού συνήθως η εγκατάστασή του έχει περισσότερα μερεμέτια, μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσετε έπιπλα ή άλλες συσκευές, χρειάζονται να γίνουν κάποιες τρύπες για την τοποθέτηση καλωδίων, όμως βασίζεται σε πιο αξιόπιστη τεχνολογία. Σίγουρα είναι αναγκαία η συντήρησή του και η αλλαγή μπαταριών, αλλά εάν τα παραπάνω γίνονται τακτικά, είναι δυσκολότερο να παραβιαστεί χωρίς να μας σταλεί ειδοποίηση από το σύστημα.

  2. Ένα άλλο σημαντικό που πρέπει να δείτε είναι αν θα τοποθετήσετε Εσωτερικό ή Εξωτερικό Σύστημα Συναγερμού και πάντα μετά από συζήτηση με τον εγκαταστάτη σας που θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές.Το Εξωτερικό Σύστημα Συναγερμού έχει το πλεονέκτημα ότι αποτρέπει τον επίδοξο διαρρήκτη με το που πατήσει το πόδι του έξω από τον χώρο και προτού προλάβει να ακουμπήσει την πόρτα ή το παράθυρο σας.Το Εσωτερικό Σύστημα Συναγερμού είναι πιο οικονομικό και το ίδιο αξιόπιστο όταν τοποθετείτε όπως πρέπει και μπορεί να γίνει λειτουργικό με προϋπόθεση την σωστή εγκατάσταση ώστε να το έχετε οπλισμένο και όταν είστε μέσα στον χώρο σας και είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση.
  3. Αξιολογήστε αν θα αγοράσετε Επώνυμο ή Ανώνυμο συναγερμό σπιτιού.Κάντε αναζήτηση και στο ίντερνετ για τις μάρκες συναγερμού και την αξιοπιστία τους, αναζητήστε την χώρα προέλευσης και κατασκευής, ρωτήστε τους γνωστούς σας για να σας πουν την γνώμη τους, ρωτήστε για το after sales service της κάθε εταιρείας.Σε γενικές γραμμές το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αφού έχετε μια ιδέα του ποσού που μπορείτε να διαθέσετε και αφού λάβετε υπόψιν κάποια από τα παραπάνω , είναι να καλέσετε έναν έμπειρο επαγγελματία του χώρου.|
    ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο στον επαγγελματία που θα επιλέξετε, λόγω της ανόδου του επαγγέλματος και των συνθηκών γενικότερα πολλοί από τους επαγγελματίες άλλων χώρων χωρίς την κατάλληλη γνώση και εμπειρία αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

    H δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με τον εγκαταστάτη του συναγερμού είναι πολύ σημαντική, αφού αυτόν καλείτε για την προστασία τους σπιτιού σας.

Δείτε ΕΔΩ μερικές προτάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.

https://piperaris.com/productsandservices/ba.html

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

elΕλληνικα

Ελληνικα