Πώς να επιλέξω το σωστό συναγερμό σπιτιού;
19 Ιανουαρίου 2017
Αποκτήστε την σωστή κλειδαριά ασφαλείας
1 Φεβρουαρίου 2017

Για να διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο αυτή τη στιγμή, πιθανό να είσαι φοιτητής ή να έχεις παιδί που σπουδάζει. Το σίγουρο είναι πως και στις 2 περιπτώσεις γνωρίζεις πολύ καλά πως η ζωή ενός φοιτητή εκτός από πανεπιστήμιο, διάβασμα, βιβλιοθήκη κλπ. είναι πέρα από κάθε αμφιβολία χαλαρή και ανέμελη. Φυσικά από τη μια, μια χαλαρή και ανέμελη ζωή είναι κάτι που όλοι ζηλεύουμε. Από την άλλη όμως, από την σκοπιά της ασφάλειας, μια ανέμελη ζωή δημιουργεί και ανέμελες σκέψεις και κινήσεις που χωρίς να το καταλάβουμε κάνει πιο εύκολο τον δρόμο ώστε να εισβάλουν κίνδυνοι στο χώρο μας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά ηλικίας  18 – 25 που αν όχι όλοι οι περισσότεροι παίρνουν τους όποιους κινδύνους αψήφιστα και καθόλου στα σοβαρά.

Ένας κινούμενος και καθημερινός κίνδυνος είναι οι διαρρήξεις.

Οι διαρρήκτες θεωρούν σαν εύκολο στόχο διαμερίσματα και εστίες φοιτητικών για τους 3 απλούστατους λόγους.

  1. Είναι παιδιά
  2. Δεν προνοούν και
  3. Λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι….

… ακόμη και θόρυβο να ακούσουν και να σιγουρευτούν πως κάποιος βρίσκεται μέσα δεν θα διστάσουν να το διαρρήξουν αφού υποτιμάνε στο μέγιστο τον στόχο τους.

Εσύ μπορείς να κανείς τη διαφορά και να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου υπάρχοντα αφού η λύση είναι απλή, οικονομική και το κυριότερο αποτελεσματική. Ολοκληρωμένο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού, αυτόνομο και ευέλικτο με απλή και εύκολη εγκατάσταση.

 

Βρείτε  ΕΔΩ επιπρόσθετες και χρήσιμες πληροφορίες για την Ασφάλεια που δεν κοιμάται ΠΟΤΕ!

https://shop.piperaris.com/el/sofos-plug-n-play-security/sofos-gsm-wireless-complete

https://shop.piperaris.com/el/sofos-plug-n-play-security/sofos-gsm-wireless-alarm

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

elΕλληνικα

Ελληνικα