Ελέγξτε την είσοδο του σπιτιού σας με τον ιδανικότερο τρόπο
3 Φεβρουαρίου 2017
Αντιμετωπίστε ψύχραιμοι μια πυρκαγιά!
9 Μαρτίου 2017

Θεωρείται πλέον δεδομένο πως τα συστήματα καμερών και συναγερμού έχουμε εξασφαλισμένη την προσωπική μας ασφάλεια όπως και τα περιουσιακά μας στοιχεία. Στον τομέα του λιανικού εμπορίου προσφέρουμε μια επιπλέον άμεση λύση.

Τα αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων είναι η πλέον ιδανική λύση για όλα τα εμπορικά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων, παιχνιδιών, βιβλιοπωλείων, πολυκαταστημάτων, υπεραγορών και όχι μόνο.

Τα συστήματα αυτά τοποθετούνται στις εισόδους και εξόδους του κάθε καταστήματος έτσι ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στην όποια εξέλευση εμπορευμάτων από τον χώρο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία πώλησης, είτε η ειδοποίηση πρόκειται για κλοπή ή για παράβλεψη από το ίδιο το προσωπικό.

Η λειτουργία των αντικλεπτικών συστημάτων προσφέρει λύσεις και πλεονεκτήματα τόσο για την ασφάλεια και προστασία των εμπορευμάτων όσο και για την καθημερινή καταμέτρηση επισκεπτών. Με την καταμέτρηση επισκεπτών μαζεύονται όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε και είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω διαδικτύου δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, για το πόσοι πελάτες τον επισκέφτηκαν και ποιες είναι βάση στατιστικών πλέον οι ώρες αιχμής με χρήση γραφικών και συγκριτικών παραστάσεων.

Με τα ειδικά σχεδιασμένα αντικλεπτικά συστήματα εμπορευμάτων της NEDAP η διασφάλιση των εμπορευμάτων αλλά και η σωστή ροή εργασίας είναι πλέον δεδομένη.

Βρείτε  ΕΔΩ μερικές προτάσεις για το κατάλληλο αντικλεπτικό σύστημα εμπορευμάτων!

https://piperaris.com/services-υπηρεσίες-και-προϊόντα/αντικλεπτικό-σύστημα-εμπορευμάτων/

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

 

elΕλληνικα

Ελληνικα