Νέος πελάτης: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα
11 Φεβρουαρίου 2013
Εφαρμοσμένες λύσεις: Υπουργείο Εξωτερικών Κύπρου
12 Αυγούστου 2015

Πανευρωπαϊκή συντονισμένη στρατηγική μείωσης της απώλειας εμπορευμάτων στο ελάχιστο δυνατό, εφαρμόζει ο γερμανικός κολοσσός λιανεμπορίου LIDL. Στην Κύπρο, επέλεξε να εγκαταστήσει και στα 14 καταστήματα που διαθέτει, τα αντικλεπτικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων “Nedap”. Τα Ολλανδικά συστήματα NEDAP αποτελούν απαραίτητη λύση για προστασία εμπορευμάτων και εμπιστεύονται σήμερα στο Παγκόσμιο οι μεγαλύτεροι κολοσσοί του λιανικού εμπορίου όπως τα H & M, New Look, Splash, κ.α. Την “Nedap” αντιπροσωπεύει στην Κύπρο με επιτυχία από το 1995, εταιρεία PIPERARIS Security. Η PIPERARIS, η οποία φέτος γιορτάζει τα 20χρονα της ανάλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση και την ρύθμιση όλων των συστημάτων. Παράλληλα ανάλαβε και τις υπηρεσίες συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και εγγύησης των συστημάτων για τα επόμενα χρόνια »

Πανευρωπαϊκή συντονισμένη στρατηγική μείωσης της απώλειας εμπορευμάτων στο ελάχιστο δυνατό, εφαρμόζει ο γερμανικός κολοσσός λιανεμπορίου LIDL. Στην Κύπρο, επέλεξε να εγκαταστήσει και στα 14 καταστήματα που διαθέτει, τα αντικλεπτικά συστήματα προστασίας εμπορευμάτων “Nedap”. Τα Ολλανδικά συστήματα NEDAP αποτελούν απαραίτητη λύση για προστασία εμπορευμάτων και εμπιστεύονται σήμερα στο Παγκόσμιο οι μεγαλύτεροι κολοσσοί του λιανικού εμπορίου όπως τα H & M, New Look, Splash, κ.α. Την “Nedap” αντιπροσωπεύει στην Κύπρο με επιτυχία από το 1995, εταιρεία PIPERARIS Security. Η PIPERARIS, η οποία φέτος γιορτάζει τα 20χρονα της ανάλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση και την ρύθμιση όλων των συστημάτων. Παράλληλα ανάλαβε και τις υπηρεσίες συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και εγγύησης των συστημάτων για τα επόμενα χρόνια » Aglatzia3

Όπως ανέφερε ο κ. Μάριος Τρύφωνος, Γενικός διευθυντής της PIPERARIS: “Είναι πραγματικά μεγάλη πρόκληση το να παρέχεις υπηρεσίες και συστήματα ασφάλειας σε πελάτες με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις όπως είναι η LIDL. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες εγκατάστασης από την LIDL Γερμανίας για ομοιομορφία στο κάθε κατάστημα και βεβαίως με ξεκάθαρο στόχο την πραγματική μείωση απωλειών εμπορευμάτων στο ελάχιστο.”

elΕλληνικα

Ελληνικα