Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού κατάλληλο για φοιτητές!
24 Ιανουαρίου 2017
Ελέγξτε την είσοδο του σπιτιού σας με τον ιδανικότερο τρόπο
3 Φεβρουαρίου 2017

Η σωστή επιλογή συναγερμού είναι αναμφισβήτητα το Α και το Ω για τη σίγουρη διασφάλιση και προστασία του χώρους σας. Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι και η σωστή επιλογή κλειδαριάς. Λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο που χρειάζεται για μια έρευνα αγοράς αλλά και η άγνοια τεχνικών ζητημάτων καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί μια σωστή επιλογή για κλειδαριά ασφαλείας.

Έτσι σας παρουσιάζουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να διαλέξετε και να αποκτήσετε τη σωστή για σας κλειδαριά.

  1. Οι καλές κλειδαριές ασφαλείας περιλαμβάνουν πλάκες μαγγανίου για πρόσθετη προστασία κατά των επίδοξων ληστών. Αν έχετε κλειδαριές ασφαλείας παλιού τύπου, καλό θα ήταν να τις αναβαθμίσετε και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και απλά.
  2. Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κλειδαριές ασφαλείας
    Α.
     Οι κύλινδροι των κλειδαριών ασφαλείας πρέπει να συνοδεύονται με κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία διασφαλίζει ότι είστε ο μοναδικός κάτοχος των κλειδιών αυτών.
    Β. Οι κλειδαριές ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται σε πόρτες που θέλετε να αναβαθμίσετε, από εξειδικευμένο και έμπιστο συνεργείο και φυσικά τα κλειδιά να παραδίδονται πάντα σε εσάς σφραγισμένα.
    Γ. Τέλος πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι σε κάθε πόρτα ταιριάζει και η αντίστοιχη κλειδαριά ασφαλείας νέου τύπου, για αυτό πρέπει να βάζετε αυτή που προτείνει ο κατασκευαστής και όχι ότι συμφέρει ή βολεύει τους εμπόρους και τους κλειδαράδες.
  3. Παλιές και νέες κλειδαριές ασφαλείας
    Όλες οι πόρτες ασφαλείας που τοποθετήθηκαν πριν το 2010 έχουν παλιές κλειδαριές. Πολύς κόσμος είναι καθησυχασμένος αφού δεν γνωρίζει ότι αυτή η τεχνολογία είναι ξεπερασμένη και παραβιάζεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα. Σε αντίθεση με την παλιά λοιπόν κλειδαριά, έχουν έρθει νέες κλειδαριές ασφαλείας που μπορούν να δυσκολέψουν περισσότερο τον κάθε επίδοξο ληστή.
  4. Κλειδιά…ΤΕΛΟΣ?
    Κλειδιά τέλος!! Με την συσκευή FINGERPRINT DOOR μειώστε δραματικά την πιθανότητα παραβίασης της πόρτας σας. Αυτή η συσκευή είναι σχεδιασμένη για την σίγουρη εξυπηρέτησή σας. Με μια πολύ απλή διαδικασία διαμόρφωσης μπορείτε να ρυθμίσετε τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα για να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας. Αναβαθμίστε την πόρτα σας με αυτό το «θαύμα» της Τεχνολογίας και ξεχάστε τα κλειδιά.

Βρείτε  ΕΔΩ επιπρόσθετες και χρήσιμες πληροφορίες για την πιο Έξυπνη Κλειδαριά!

https://piperaris.com/abus/esofos-plug-and-play/fingerprint-door-cylinder.html

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ 77772288

elΕλληνικα

Ελληνικα